hitta den bästa bolåneinstitutet

Under de senaste tre hela månader, har de sista tävlande i nationella sångtävling spelat låtar från olika genrer varje vecka. De har crooned sorgliga, sentimentala country låtar. De har bältade ut livlig rytm och klassiker blues. Och de har motiverat alla i den stora teatern och hela världen att nynna tillsammans med sin tolkning av en ny # 1 hit. Ikväll, är du en av två överlevande tävlande. Stå på scenen, väntar du i förväntan som de rikstäckande omröstningsresultatet är på väg att avslöjas. Som värd lyfter kuvertets flik, kan man nästan höra ditt hjärta dunka dunka. Han glider ut kortet ur hållaren och du känner hela kroppen spänd som om insvept i en Scuba kostym. Med miljontals ögon på honom, meddelar värden, “Och vinnaren är ….”

Vår fascination med tävlingar, verklig eller inbillad, visar hur besatt vi är med att vara först eller bäst. Följaktligen, i ett samhälle där att vara bäst är det yttersta målet, är det vettigt att söka efter det bästa inteckning långivaren.

näst bäst är inte bäst
Att vara näst bäst aldrig skär senap i modern tid. Elitidrottare verkar aldrig uppnå verklig storhet utan att vinna ett mästerskap ring. Dessutom, även om mottagning av ett “hedersomnämnande” band på landets mässans vattenmelon växande contest är en vänlig gest, det på något sätt aldrig ger samma tillfredsställelse som att delas den gnistrande, större-än-livet, första plats trofé. Likaså, varför nöja sig med det näst bästa när du kan hitta den bästa bolåneinstitutet?

Det är hårt arbete att vara nummer ett
Som Wesley Snipes förklaras i en av hans filmer, “Det är hårt arbete att vara så här bra!” I stort har framgång två ingredienser: hårt arbete och uppoffringar. Fast han hade en naturlig talang för att flyga, blev Michael Jordan bäst genom att fullända varje aspekt av hans spel. Sedan finns det Bill Gates vars nettoförmögenhet är lika med över $ 50000000000! Fast han aldrig examen från college, tillbringade ansiktet av Microsoft år beräkna sin vision för datorer över hela världen. Det är inte lätt att vara nummer ett. Så när du letar efter ett hus att investera i, gå till den bästa bolåneinstitutet. Med en bästa bolåneinstitutet ser ut för ditt intresse, kan du vara säker på att få en bra affär.

den ledande långivaren
Vilka åtgärder bör du vidta för att hitta de bästa bolåneinstitutet?

* Samla in information från olika långivare för att hitta det bästa priset. Den bästa bolåneinstitutet vet att även om du shoppa runt, kommer du tillbaka till dem. Mäklare kan hjälpa till att hitta en långivare för dig, men alltid fråga om hur de kompenseras för sina tjänster. .

* Få all viktig information om kostnader som du behöver. Fråga om det lägsta inteckning ränta som långivaren eller erbjudanden mäklare, om räntan är fast eller justerbar, och lånets Effektiv ränta eller april Läs om aktuella kurser och poäng, och be att de punkter att noteras i dollar belopp. Lär dig vad avgifterna är inblandade i inteckning, och vilka tjänster är knutna till vilka avgifter. Slutligen, lär dig mer om kraven för förskottsbetalningar. Om du inte kan ge en handpenning, kan du behöva köpa privata försäkringar för hypotekslån, eller en PMI.

* Slutligen, efter att jämföra långivare och mäklare, välja den bästa inteckning långivaren och sedan börja förhandla. Fråga om någon av avgifterna kan sänkas eller frångås. Efter förhandlingar, kan du begära en skriftlig “lock-in”, som skär vad du har kommit överens om i sten eller mer tekniskt, på papper. Detta dokument bör omfatta den ränta som du gick med på att betala, varaktigheten av lock-in, och hur många poäng behöver betalning.

Att vara nummer ett är aldrig lätt, så kommer efter en premie bolåneränta kräver lite fotarbete. Men om du kan hitta den bästa inteckning långivaren, anser att arbetet väl värt varje mödosamt minut och timme.