hitta de bästa hem priserna hypotekslån

kreditvärdighet

Din personliga kredit värdering har mycket att göra med vilken hastighet du kommer att kunna säkra ett billån.
Så det första steget i att hitta den bästa bolåneräntan är att kontrollera din kredit rapport. Det finns tre byråer som spårar din kredit och du kan markera alla tre av dem från nätet för gratis en gång per år. Om det finns några fel i rapporten, arbetar hårt för att rätta till felen innan du försöker att ansöka om en inteckning. Ibland fastställa fel i din kreditupplysning kan ta en avsevärd tid. Inte i den tid det tar för dig i arbete, men i fördröjning mellan när begäran görs och när kreditupplysning är fast.

typ av inteckning

Den näst viktigaste faktorn bolåneräntor är den typ av inteckning. Det är där inteckning räknare är ett värdefullt verktyg. Leka med de villkor som det ursprungliga beloppet, längd, och intresset kommer att ge dig en uppfattning om vilken typ av lån kommer att vara överkomliga för dig. Jämföra priser för ARM, är 15yr fast, 30 år fast etc mycket lättare när du förstår hur det kommer att förändra din månatliga betalningar.

Shopping på nätet för priser är enkel och snabb, men inte förbise dina lokala banker och kreditinstitut. Shopping lokal är ett bra sätt att stödja din kommun och har en person att sitta ner och förklara nyanser av inteckning processen kan vara mycket värdefullt. En professionell kan hjälpa styra dig på ett sätt du kanske inte ens har känt existerade.

Deal or No Deal
När du har hittat vad som verkar vara den bästa lösningen, använda den som hävstång och börja shoppa. Gå tillbaka till din bank eller mäklare inteckning som du har haft kontakt med, osv och se om de kan slå det. Även om de inte kan slå priset, skulle de kunna kompromissa eller sänka andra avgifter som avslutande kostnader. Du vill ha det bästa erbjudandet totalt sett, inte bara den lägsta hastigheten så inte nöja sig med något om du inte är nöjd.

Var försiktig med online långivare, ibland har dolda avgifter eller är mindre än hedervärda när det gäller att göra bra på priserna botten som de annonserar på nätet. Leta efter feedback från konsumenterna för att se om webbplatsen har goda betyg från användarna.