hitta billigare dåliga remortgages kredit historia – massor av råd för att hjälpa nedan

Ämnen som detta betänkande om hypotekslån kommer att undersöka är april räntor, betalning skydd täcker och månatliga budgetering bland andra viktiga kredit ämnen.

Idag kommer vi att avslöja några praktiska tips för att hjälpa dem med dålig betalning historier när de ansöker om en ny inteckning. De idéer som vi ger kommer att utbilda dig och kan spara en hel del pengar på sikt av en inteckning. Med dålig kredit historia remortgages människor brukar få massor av avslag som kan vara skrämmande och de flesta långivare kommer inte att acceptera dåliga krediter. Därför är detta betänkande syftar till att utbilda dig att undvika avslag och få låg ränta accepter istället.

Secret 1: Acceptera inte det första citatet! Väg upp fördelarna med olika erbjudanden med hjälp av antingen en mäklare eller inteckning rådgivare. Ta en titt på de bästa köpet tabeller och titta på vad leverantörer räntorna är liknande för dålig kredit historia remortgages.

Secret 2: Se till att du har råd att betala! Om räntorna stiger framöver din avbetalning kan öka med en hel del så inte pressa din budget för långt. Kanske en fast dålig kredit historia remortgage kan ordnas för att hjälpa dig budget.

Secret 3: Se om du kan förbättra din kredit-fil Ibland lån, hypotekslån, mail leverantörer ordning och telekommunikation företag gör misstag på din kredit-fil och registrera betalningar som gjordes på tid som sent eller missade betalningar. För att ta bort felaktiga poster från filen kan du använda Equifax eller Experian få tillgång till din kredit-fil. Du kan också ta bort vissa former av länsrätten Domar. Vår huvudsakliga webbplats förklarar detta i detalj.

Secret 4: Undersök lockins! Ibland när man tar en inteckning du får en rabatterad eller fast ränta som varar under en överenskommen tid. Om du vill remortgage och flytta bolag under denna tid eller ibland för ett år eller två efter vissa långivare ger avgifter. Läs det finstilta för att ta reda på om eventuella avgifter.

Vad ska jag göra nu? – Besök Remortgages