hemska kredit inteckning refinansiera tips

100% inteckning refinansiering kan du använda ditt kapital i upplåning och samtidigt kan mycket väl göra din räntorna faller. För att bli antagen till en refinansiering som är pengar, måste du ha perfekt kredit, på alla sätt. Om du inte har perfekt kredit måste du skaffa en sub-prime lån agent eller få någon typ av kredit.

100% perfekt inteckning refinansiering kan du använda eget kapital i ditt hem, när du ta ut någon del av ditt kapital, ökar du dina refinansiera priser. Dock kommer dessa ökade hastigheter fortfarande betydligt lägre än om du skulle säga, få en andra inteckning. Om du inte har någon typ av eget kapital, kan du eller kommer förmodligen att få någon försäkring som kallas privata försäkringar för hypotekslån. Om du väljer att gå med en sub-prime lån agent behöver du inte oroa dig för de premier

En långivare först och främst fråga eller bedömning, är om du har möjlighet att betala tillbaka lånet. Det är där kapitalet kommer in, det ger dig en slags kudde att studsa på. Om du inte håller någon form av eget kapital, kommer utlåningen agenten titta på en rad andra faktorer, till exempel, tillgångar kontanter, kredit historia, och dina inkomster. Dessutom kommer de att titta på alla dina skulder som du för närvarande betalar till exempel, några studielån, kreditkort, eller olika andra typer av lån. Detta jämförs sedan med din inkomst, vet också har dina inkomster / skulder förhållandet. Ju mer skuld du har, minskar sannolikheten för upplåningen. Din bästa insats är att få ner eller rensa din aktuella skuld innan man beslutar att refinansiera. Det är där en sub-prime lån agent kan komma till hands. Du ser, din tidigare historia av betalningar och krediter, gör för en mycket viktig punkt i en utlåning agent, sub-prime långivare, är ofta ivriga och kan underlätta personer med mindre än perfekt kredit få hundra procent refinansiering på sina lån, även om De kommer troligen att ha en högre skattesats. + + + Här är några tips som du kan följa för att få goda villkor med din inteckning refinansiera satsning. Först bör du lägga undan cirka tre procent av lånet innan du ansöker. Genom att komma beredda att betala minst tre procent du kommer att bidra till den ränta som du kommer att få betala i ny inteckning. En annan sak du bör definitivt göra, är att göra noggranna och fullständiga studien på varje erbjudande innan du bestämmer dig på den sista. Du kommer att bidra till att säkerställa att du får upp kontraktet möjligt. Du måste ta många saker i beaktande i ditt beslut, till exempel räntor och kostnader stängning.