hemma tandblekning system som works_

Om du är en av de kämpande husägare inför eventuell utestängning kan det finnas nytt hopp! Även om du ansökt om en modifierad lån med din långivare och var tackade, du nu kan ansöka enligt den federala regeringen bostadslån modifiering program. Detta kan vara din sista chans att rädda ditt hem!

President Obamas Home Stimulus Plan innehåller $ 75000000000 dollar som kommer att användas för att ge långivarna monetära incitament för att ändra din inteckning. Aldrig tidigare har långivarna hade denna typ av incitament för att hjälpa amerikanska husägare!

Du kan kvalificera sig för ett bostadslån modifiering om du sitter bakom på din inteckning, eller om du förutse brottslighet i nära framtid. Målet för den federala regeringen är att hjälpa husägare innan de halkar efter. En proaktiv försök att vända bostadsbristen runt!

De grundläggande kraven för att kvalificera sig är följande:

• Mortgage måste vara på din primära bostad
• Mortgage måste ha sitt ursprung före till januari 2009
• Total lån balans måste vara under $ 729.000.
• Du är eller kommer snart att stå inför en ekonomisk svårighet
• Totala månatliga inteckning betalning (inklusive skatter, försäkring och husägare avgifter) skall vara minst 31% av din totala månatliga bruttoinkomsten.

Om du passar ovanstående krav du mycket väl kan vara kvalificerad för ett bostadslån modifiering. Det är viktigt att kontakta din specifika långivaren eftersom de kommer att ha särskilda kriterier utöver vad som anges ovan.

Fördelarna med ett bostadslån modifiering är många! Här är några:

• lägre månatliga inteckning betalningar
• Lägre ränta (så lite som 2%)
• Längre Villkor (upp till 40 år)
• Tålamod of Principle

Uppenbarligen den största fördelen är att rädda ditt hem från avskärmning!

Det viktiga att komma ihåg är att du måste fylla i ansökan och alla former fullständigt och korrekt. Det är fantastiskt hur många husägare nekas ändringar bostadslån bara för att de inte följde instruktionerna! Du vill inte vara en av dem, måste du läsa och förstå instruktionerna, granska dina dokument och se till att de är helt korrekta innan du skickar in dem! Du kan inte göra några ändringar när din ansökan har lämnats in, detta är din enda chans! Gör din hemläxa, se till att du förstår de former och Review – Översyn – omdöme!