hemligheter för att sänka dina betalningar på inteckningslån utan refinansiering

Sätt att sänka inteckning betalning är många samtidigt som du också hålla kontanter I ditt konto. Den gemensamma tanken är att refinansiera ditt hem lån och gynna en lägre skattesats. Dock är kostnaden för inteckning refinansiering hög och vissa husägare kanske inte har kontanter. I de flesta frågor, kanske din inteckning betalning sänkas med din långivare utan att refinansiering av bostadslån. Denna artikel kommer att hjälpa och guida dig att få den know-how.

Du måste förbereda dina ekonomiska dokument annonsen förslag att begära lägre betalningar på din inteckning. Nedan beskrivs de steg att ta för att få din lägre ersättning från din långivare utan krångel.

1 förbereda dina ekonomiska svårigheter dokument
Hypotekslåneinstitutens behöver omstrukturera lånevillkoren för att sänka din inteckning betalning utan möjlighet till refinansiering av bostadslån. Var medveten om att alla inte uppfyller kraven för denna bestämmelse. Före varje begäran kommer att godkännas, kommer din ekonomiska situation vara översyn av långivare för att avgöra om du uppfyller kraven för att få hjälp. Mest legitima skäl långivare kommer att tänka på är förlust av arbete, skada, sjukdom eller funktionshinder. Du kommer att behöva presentera kopior av dina finansiella rapporter (lönecheckar stubbar, räkningar, uttalanden bank, sjukhusräkningar – I fall av sjukdom eller skada – arbetslöshetsersättning).

2. vidta omedelbara åtgärder
Istället för att vänta tills din situation blir bortom din förmåga, göra en kontakt till din inteckning företag när du är uppfatta problem ekonomiskt.

Tre. Begäran om ett lån modifiering.
Mortgage modifiering är en typ av lån omstrukturering, där långivare accepterar att sänka räntan eller förlänga lånet att minska inteckning månadskostnaden. Idén kan föreslås av din långivare, om inte, be om ett lån modifiering.

4. skicka ditt förslag
Fråga din långivare att byta ditt intresse enbart eller justerade ränta inteckning till en fast ränta, eller ett lån förlängning kan begäras av dig. I några fall kan utbetalningar tillfälligt under en viss tid av långivaren.

Fem. Sit-up din bolåneinstitutet
Långivare villkor och policy är varierad och några kan inte godkänna eller acceptera ditt förslag. Därefter föreslå ett möte med din bolåneinstitutet att stryka ut saker, kommer de att han gärna arbeta med dig på ditt bostadslån som bolåneinstitutet inte är nöjd på avskärmning.