hemligheten till refinansiering din inteckning

Någonsin undrat de bästa sätten att refinansiera din nuvarande inteckning för att få ut det mesta av ditt hem och dess nuvarande värde? Det finns många sätt att refinansiera din inteckning ger dig de bästa alternativen samtidigt begränsa din månatliga börda.

Har ditt liv förändrats sedan du först köpte ditt hem?
Är dina pengar stretching inte så långt som det brukade?
Behöver du konsolidera dina skulder?
Vill du åka på den semester som du inte har haft i år?
Vill du betala av dina lån förr?
Vill du ha monetära frihet?
Varför betala mer på dina lån än du behöver?

Om du är dina justerbara avbetalning börjar påverka din levnadsstandard du kan spara tusentals dollar i ränta och dra nytta av låga långa räntorna genom refinansiering ditt bolån. Med bolåneräntor över Amerika som lägst, är det rätt tillfälle att säkra lägre fasta räntor.

En färsk rapport om bolån i USA visade att över hälften av långivare betalar för mycket på sina lån eller har säkrat ett lån som inte är inom deras begränsningar.

Sök upp rätt inteckning refinansiera ett ansett månadsavgiften, längden på lånet och de avslutande kostnader för att säkerställa att du får rätt refinansiera för dig. Akta dig för oärliga mäklare och se till att du gör dina läxor och förstå de olika typer av lån tillgängliga för dig.

Justerbar ränta inteckning – en initial ränta låneräntan är fast under en inställd tidsperiod och sedan anpassar sig till den ekonomiska index, vilket innebär att det kan gå upp eller ner. Den initiala fast ränta är oftast lägre än en fast ränta lån.

En fast ränta inteckning säkrar en ränta under en viss tid, vilket innebär att du är medveten om att din månatliga betalningar kommer inte att förändras, men det finns mycket mindre flexibilitet att med en justerbar ränta inteckning.

En ballong lån har en fast ränta för en viss summa av året, vanligtvis runt 8 år. Men du måste vara säker på att du kommer att kunna betala tillbaka lånet i sin helhet vilket innebär att du kommer att behöva ha för att kunna spara långsiktigt och vara redo när lånet förfaller.

Hem kapital lån – det här alternativet kan du använda ditt eget kapital, vilket innebär att du kan använda den extra finner att renovera eller du dessa pengar för att investera i andra möjligheter.

What ever lån sviter dina omständigheter undersöka varje alternativ noga och hitta en mäklare som kommer att arbeta för att ge dig den bästa möjliga kurs.