hem stimulanspaket – hjälpa husägare i svårigheter

Om du sitter bakom på din inteckning betalningar och kämpar för att stanna i ditt hem, kan Home Stimulus Plan ger den hjälp du behöver. President Obama har undertecknat ett lagförslag som upphäver 75 miljarder dollar för att hjälpa villaägare som har upplevt ekonomiska svårigheter i detta nuvarande ekonomiska recessionen. Detta program syftar till att hjälpa dem att undvika utestängning och stanna i sina hem. Du kan kvalificera sig för att ansöka.

Kanske du inte är bekant med de olika ekonomiska stimulanspaket som har beslutats, försöka stimulera flaggning ekonomin. The Home Stimulus Plan är riktad till bostadsmarknaden och minska de stigande avskärmning skattesatser i synnerhet. Detta sker genom att tillhandahålla ett tusen dollar incitament till banker och långivare att göra lån ändringar till kvalificerade husägare, faktiskt skriva hela inteckning för att få en lägre månatlig hus betalning, mindre än 31% av deras brutto månadsinkomst.

Efter att ha fått en modifierad lån genom detta program, husägare som är aktuella får ett tusen dollar incitament per år för att vara i tid med sina hus betalningar, upp till fem tusen dollar. Detta är en ansenlig summa pengar appliceras på lånebeloppet. Så, ger detta program du inte bara spara ditt hem, utan att faktiskt komma framåt i det långa loppet.

Bankerna använder olika verktyg för att sänka ditt hus betalning för dig. De har också förmågan att förlåta förseningsavgifter genom detta program, i de fall de har staplat upp under denna period av ekonomisk kamp.

De ekonomiska kraven på din sida är tvåfaldigt, och inte som alla andra kriterier låneansökan. Du måste bevisa att du har haft händelser som ni inte hade någon kontroll hända att minska din inkomst eller ökat dina utgifter. Du måste ha dokumentation att stödja varje faktum och figur. Du måste också visa att du har inkomst för att stödja den nya betalningen bekvämt, och att du har ett åtagande att troget uppfylla dina skyldigheter i framtiden.