hem stimulanspaket – hjälp för skada villaägare

Miljontals villaägare kommer att få hjälp med sina numera svåra avbetalning via Home Stimulus Package. Genom detta program, betalar staten godkända banker och långivare en $ 1000 incitament att skriva om bolån för att sänka månadskostnaden för villaägare som kämpar för att behålla sina hem. Dessa omskrivna inteckningar kan använda lägre räntor, längre löptider, eller till och med minskat viktigaste för att uppnå lägre betalning.

Villaägare över hela USA lider på grund av de ekonomiska villkoren, nedläggningar rikstäckande har orsakat människor att nöja sig med jobb inom andra sektorer som inte betalar vad de har varit vana att göra. Detta har resulterat i många hem utestängs på grund av betalningar som är omöjligt för människor att göra på sina justerade löner. Det är ekonomiska svårigheter, och det är ett av kraven för att ansöka att få ett lån modifiering i detta program. All information som lämnas till långivaren om denna ekonomiska situation ska dokumenteras med lämplig pappersarbete.

Du måste också visa att du kan göra betalningen du får med den nya inteckning. Detta måste göras på samma sätt, med all dokumenterad information. Det finns andra kriterier för tillämpningen. Följande är bland de viktigare: Lånet måste vara med en godkänd långivare, skriven före den 1 januari 2009 och inte mer än $ 729.750. Det måste också backas upp av Fannie Mae och Freddie Mac.

Du bör göra alla dina läxor, lära sig programmet kvalifikationer, och vad du behöver göra för att ansöka. Har varje detalj utarbetas och dubbelkollas innan du kontaktar din långivare att öka dina chanser att lyckas. Programmet är anordnad att endast tillåta dig att använda en gång. Så, måste du vara säker på att du har allt perfekt slutfört förhand.