hem refinansiering – vad du bör veta

Om du äger ett hem och drunknar i kreditkort eller medicinska räkningar, kan hem refinansiera vara en bra idé för dig. Kanske ditt hem behöver några reparationer eller uppgraderingar och du inte har kontanter. Betrakta ett hem refinansiera att få de pengar som du behöver för att förbättra ditt hem. Läs vidare och upptäck varför refinansiering ditt hem kan vara svaret på dina likviditetsproblem.

Först av allt, att undersöka vilken typ av bostadslån du för närvarande har. Har du en fast ränta eller en justerbar sats inteckning? Om du har en justerbar sats inteckning, skulle det förmodligen vara en bra idé att refinansiera med en fast ränta inteckning. Marknaden är väldigt volatil just nu och du egentligen inte vet vad som kommer att hända med justerbar ränta inteckningar.

Nästa beslut du måste göra är hur länge du vill att löptiden för ditt hem refinansiera lån ska vara. Det är där du måste undersöka din budget och köra siffrorna för att se om du kan svinga en inteckning betalning på ett 15 årigt lån eller om du måste gå 30 år för att kunna göra betalningen.

Uppenbarligen snabbare du kan betala av dina lån på mindre du betalar i ränta. Men var försiktig och inte låsa dig till en månatlig betalning som kommer att vara svårt att göra. Du vill inte att refinansiera ditt hem och sedan riskera att förlora den till utestängning.

När du har beslutat om vilken typ och längd refinansiera lån, glöm inte att ta en närmare titt på din ränta. Du vill vara säker på att räntan på ditt hem refinansiera är lägre än den ursprungliga bolån. Om det är högre begår inte till detta lån. Du försöker sätta dig i en bättre position, inte få dig djupare i skuld.

Shoppa runt. Hitta ett företag som är seriösa och villiga att ge dig ett bra hem refinansiera lån till ett bra ränta. Men akta dig för rovgiriga långivare. Dessa typer av långivare lovar dig en hel del, men när det kommer till kritan, kommer de att dra undan mattan från under dig.

Rovgiriga långivare inte kommer att ge dig en bra ränta baserad på din kredit, kommer de lån du pengar baserat på eget kapital i ditt hem och inte din förmåga att betala och de kommer att lägga höga avgifter och rulla dem i lån, ökar det belopp som du är skyldig. Många människor som fallit offer för aggressiv utlåning har förlorat sina hem till utestängning.

Det viktigaste att komma ihåg är om du refinansiera ditt hem för att få pengar för att betala av de höga räntor räkningar, gör det. Använd inte pengar för något annat. Målet är att ta hand om räkningar som dränerande dig torr och att ha extra pengar över i slutet av månaden. Ge inte för frestelsen att använda pengarna till något oseriöst.