hem refinansiering – vad är de bästa 4 faktorer att tänka på innan få huset refinansiering

Det är olyckligt att många människor kommer att ha fastställt att få hem refinansiering är ett universalmedel för alla sina ekonomiska elände ladda framåt utan tillräcklig hänsyn till den verkliga kostnaden för huset refinansiering. Med tanke på de nackdelar kommer inte att kräva en hel del arbete och kan inte ändra ditt slutgiltiga beslutet, men åtminstone ta en andra titt på båda sidor av bilden kan hindra dig från att göra ett katastrofalt ekonomiskt misstag. Bara du kan avgöra om nackdelarna med att få en omstrukturerad lånefordran överskuggas av de finansiella behoven och önskningar din familj.

Dags att betala tillbaka

En av nackdelarna förknippade med att få hem refinansiering är att din inteckning sikt justeras. Vanligtvis kommer detta att förlänga återbetalningstiden och därmed få dig att betala mer i räntekostnader, även om räntan är lägre. Det enda sättet att vara säker på är att förbereda en amorteringsplan med hjälp av olika kombinationer av priser, villkor och andra faktorer för att se hur det påverkar den totala kostnaden och återbetalningstiden längd. Ibland är en refinansiering lån kompletteras för att förkorta återbetalningstiden som vanligtvis är en fördel snarare än en nackdel, eftersom din skuld rensas på kortare tid. Detta kan ha effekten att öka din månatliga belopp.

Ytterligare kostnader

En stor nackdel när du få ett lån hus refinansiering är att lägga till kostnaderna för din bostad. Lånet i sig kanske inte är en stor en, men om du förlänga ytterligare räntekostnader över lånets löptid, kommer du ofta att det finns en betydande inverkan på din budget och på kostnaden för din användning av pengar. Förutom räntekostnader, betalar du också poäng i många fall plus avgifter uppkomst och andra mäklare eller långivare relaterade kostnader.

Sjunkande marknad

Var mycket försiktig med att försöka få hem refinansiering om du bor i ett samhälle eller stadsdel där bostadspriserna har minskat. Samma påstående gäller om din stadsdel glider in shabbiness. En uppenbarligen sjunkande värde för ditt hem kan resultera i ett hem som är över intecknade med något förutsebart sätt righting balansen mellan lånets värde och eget kapital i hemmet. En vikande stadsdel kommer förmodligen att göra det svårt att sälja hem om du väljer att göra det. Du kan vara klokare att titta på några kreativa finansiering för att kunna använda det befintliga kapitalet i ditt hem för att få till ett bättre hem.

pmi

Skaffa hem refinansiering kan vara en positiv sak, men det kan också ge en risk för avgifter och kostnader som du inte hade planerat för. En av dessa är privata försäkringar för hypotekslån eller PMI. När ett lån till värde sjunker under 80% med de flesta långivare, kan långivaren kräva att privata försäkringar för hypotekslån läggas till kostnaden för lånet. Detta är för att skydda långivare från faran av standard på huset refinansiering lån där det finns lite eller inget kapital kvar på lånet. Privata försäkringar för hypotekslån kan kosta hundratals dollar extra.