hem refinansiering q & a

Är du försöker lista ut om hem refinansiering är rätt för dig? Här är några av de vanligaste frågorna människor har när det gäller att refinansiering ett hem inteckning.

Q. Jag har en justerbar ränta inteckning. Ska jag refinansiera till en fast ränta inteckning nu?

A. Svaret är ja i nästan alla fall om du planerar att flytta inom de närmaste 1-3 åren. Om du för närvarande har en arm och du vet att det kommer att gå upp (vilket i dagens marknad är det mest troligt är) så ska du definitivt vara ute efter en fast ränta inteckning.

F. Hur vet jag om jag ska refinansiera mitt lån?

A. Det är olika för alla, men generellt bör du fråga dig själv:

-Hur länge planerar jag att bo i mitt hem?

-Hur mycket lägre i en kurs kan jag få?

-Kommer de lägre utbetalningar utgör de kostnader involverade i göra en refinansiering?

Genom att veta svaren, kan du sedan bättre avgöra om du ska refinansiera ditt hem lån eller inte.

Q. betalar punkter för en lägre april en smart strategi?

A. I de flesta fall är svaret nej i refinansiering. Även om det är sant att du kan dra av de punkter som betalats på din skatt, är det endast under lånets löptid. Så det kan lätt bli år på vägen innan de monetära vinsterna av en lägre april kompensera kostnaden för de punkter.

F. Hur lång tid tar det för ett hem refinansiera lån för att stänga?

A. Beroende på om ditt hem behöver en ny bedömning, kommer du att titta på 3-4 veckor i de flesta fall. Om värderingsmän backas upp med arbete, då det kan vara längre. Tyvärr, du kan vara på sin nåd när det finns ett överflöd av refinansiering pågår.

Q. Hur är de “inga avslutande kostnader” lån?

A. Som med det mesta i livet, det finns ingen gratis lunch så att säga. Tänk på att de inga avslutande kostnader lån faktiskt kan komma med en högre ränta eller ens har avgifter tas i det totala lånebeloppet. Du måste verkligen se det finstilta och göra din due diligence här.