hem refinansiering och nackdelar

Varje refinansiera är annorlunda på grund av de många sätt du kan använda denna ekonomiska strategi. På grund av detta faktum, har varje fall sina egna för och nackdelar lista, men titta på en lista av möjligheter som kan gälla för dina individuella proffsen hem refinansiering och nackdelar lista.

Proffsen hem refinansiering

-Lägre räntor! Om du har förbättrat din kredit värdering och räntorna är låga kanske du kan sänka din ränta. Två procent är ett stort mål och kommer att kraftigt minska den totala belopp du betalar på ditt lån.

-Lägre månatliga betalningar. Detta kommer att öka den totala summan du betalar på ditt lån totalt genom att förlänga livslängden på ditt lån, men om din månatliga budget är för närvarande ohanterligt detta kan vara en stor fördel för dig.

-Byt till en fast ränta. Om du har problem med en justerbar ränta detta är en lösning

-Betala av hög ränta skuld eller fond hem förbättringsprojekt. Andra än de uppenbara fördelarna, ditt hem betalningar är avdragsgilla, till skillnad från andra betalningar du kan göra för dessa situationer.

nackdelar med hem refinansiering

-De direkta kostnaderna är den största con. Du måste betala alla avslutande kostnader på din nuvarande lån tillsammans med eventuella förskottsbetalning påföljder. Du måste också betala för alla de saker du gjorde när du öppnar din ursprungliga inteckning som värderingsavgifter, titel försäkring, etc.

-Om du inte riktigt räkna direkta kostnaderna kontra alla pengar du räkna med att spara kan du hamna förlora pengar.

-Det tar vanligtvis tre år att inse riktiga vinster

-Om du lånar mer pengar för att finansiera andra saker och inte göra utbetalningar i tid riskerar du att förlora ditt hem.

Sammanfattningsvis kommer allt detta verkligen ner till siffror. Kommer det att spara pengar eller kosta pengar? Få ut din miniräknare och reda! Hemmet refinansiering och nackdelar kommer verkligen ner till vad som blir bäst för din budget.