hem refinansiering för personer med dålig kredit – som kvalificerar sig för en sub-prime bolån

Sub-prime bolån ger människor möjligheter, inklusive dem med dåliga krediter. Sub-prime långivare inte behöver följa konventionella emissionsgarantier regler, så att de kan arbeta med vem som helst, oberoende av deras kredit bakgrund. De kan också ge lindrigare villkor än traditionella långivare.

kvalificera för sub-prime finansiering

I princip kan vem som helst kvalificera sig för finansiering med en sub-prime finansbolag. Oavsett din kredit situation, även om du är bara av konkurs, kan du ansöka med en sub-prime långivare.

De arbetar också med människor som har bra kredit, men behöver mer flexibla lån. Till exempel, om du vill ha ett lån över de konventionella mössor, kommer du att arbeta med en sub-prime långivare att få en jumbo lån. 100% utbetalning refinansiering är också lättare att få med sub-prime företag.

refinansiering alternativ med sub-prime långivare

Helst bör refinansiering din nuvarande inteckning sänka dina priser och månatliga betalningar. Sub-prime långivare kan göra detta, tillsammans med att erbjuda dig kontanter ut alternativ. Så oavsett om du vill ha hela eller delar av ditt kapital, kan du kontanter brukar det ut till lägre priser än om du tog ut en andra inteckning.

Refinansiering kan också förbättra din lock om du har en justerbar sats inteckning. Kom bara ihåg att Caps, om alltför lågt, kan förlänga lånetiden. Vid förhandlingar mössor, är det viktigt att läsa det finstilta och vet hur de kommer att påverka din lånetid.

shopping för ett finansbolag

Ge dig själv tid att handla för din nästa inteckning företag så att du kan vara säker på att du får det bästa erbjudandet. Priser kan variera kraftigt mellan sub-prime långivare, så titta på ett antal olika företag. Kom också ihåg att många traditionella finansiella företag erbjuder även sub-prime lån. Så du har fler valmöjligheter än någonsin tidigare.

För att få ut det mesta av din forskning, be om lån uppskattar på samma refinansiering paket. På så sätt kan du snabbt jämföra liknande siffror. Också leta efter några extra avgifter, såsom tidig betalning straff. Ibland kan dessa avgifter kan elimineras genom en snabb pratstund med långivaren.

Söka på nätet efter information om långivare kommer att påskynda refinansiering. På kort tid kan du bli godkänd för din nya inteckning och börja spara pengar.