hem refinansiering 101

Att refinansiera ditt hem innebär att få en ny inteckning och använda vissa eller alla av intäkterna för att betala av gamla lån – även dåliga krediter refinansiera, dålig kredit refinansiera eller rättvis kredit refinansiera. Villaägare får hem refinansiera sina lån av flera skäl:

För att dra nytta av lägre räntor och sänka din månatliga betalning.
Om räntorna har gått ner sedan du fick din ursprungliga inteckning, kan du spara pengar under hela löptiden för ditt lån, och samtidigt minska din månatliga inteckning betalning.

Att byta inteckning typer.
Du kanske vill byta från en variabel till en fast ränta, eller vice versa. Om du har en ballong / reset inteckning, måste du antingen betala lånet i sin helhet i slutet av den 5 – eller 7 – års sikt, kontakta din operatör (den organisation som du skickar dina månatliga amorteringar) att inleda förfaranden för att återställa din inteckning till en fast ränta, eller refinansiera med en ny inteckning.

För att förkorta inteckning termer.
Du kanske vill att refinansiera att förkorta löptiden för ditt lån. Detta gör att du kan betala mindre ränta under lånets löptid eftersom pengarna lånas under en kortare tid, och snabbare bygger upp kapital i ditt hem.

För att få “ta ut.”
Vissa långivare kommer att låta dig låna mer pengar än resten av din ursprungliga inteckning, baserat på det egna kapitalet du har i ditt hem. En del av de pengar kvar efter den ursprungliga inteckning betalas ut går till dig att använda för saker som att betala för ett barns utbildning eller ombyggnad. Men kom ihåg att du har en ny inteckning på ett högre belopp, kommer så småningom att behöva betalas ut.

Peak Home Loans kan hjälpa till att belåna eller refinansiera ditt hem med god kredit, rättvis kredit, dålig kredit, och dåliga krediter. Vi erbjuder hem refinansiera och inteckningar med någon kredit. Klicka här för att lära.

hem refinansiera program:

Lån med fast ränta – Både räntan och betalning förblir desamma över lånets löptid. Lån kan amorteras under följande villkor: 10, 15, 20, 25, 30 och 40 år. Fördelen med en fast ränta program är att det tillåter dig att få en fast ränta, under en angiven period, utan att vara orolig för marknadens svängningar. Denna typ av finansiering rekommenderas för låntagare som har för avsikt att bo i deras hus under en längre tid.

Fast ränta Ballonger – Både räntan och betalning förblir densamma tills lånet förfaller. Vanligtvis är hela lånebeloppet beror på antingen 3, 5 eller 7 år. Fördelen med ballong program är att de tenderar att ha de lägsta priserna, på grund av det faktum att hela balansen måste betalas av eller refinansieras i slutet av perioden. Denna typ av finansiering rekommenderas för låntagare som vet att de kommer att lämna sitt nuvarande hus i antingen 3, 5 eller 7 år.

Justerbar sats inteckning (ARM) – Både räntan och betalning förblir densamma under en bestämd tidsperiod, vanligtvis 1, 3, 5, 7 eller 10 år. Vid slutet av denna period räntan kan stiga med fasta intervall. Beloppet räntan kan stiga, eller marginal, är förutbestämd (normalt 1/2% till 2% per ökning). Intervallen är normalt 1, 3, 6, eller 12 månader. Vanligtvis finns det ett tak på marginalen, som bestämmer den högsta takten någonsin skulle gå. Fördelen med en ARM är att det tillåter dig att få en lägre ränta, under en känd tid, medan du tittar på marknaden för att se om och när fasta priser blir bättre. Vissa känner att även om de kan ha fått en bättre ränta med en ballong, kommer en ARM justerar vid slutet av “bestämd period”, medan en “ballong” måste refinansieras eller betalas i sin helhet. Armar är rekommenderas för de låntagare som har för avsikt att stanna i sitt hus för en bestämd tid och har tagit sig tid att räkna i marginalen, för att fastställa att de inte skulle vara bättre med en fast ballong eller ens en fast ränta.

Buydown – Både hastighet och betalning förblir desamma för en bestämd tid, i slutet av vilka den takt och betalning ökar. Hastigheten och betalning kan öka en gång, två gånger, eller till och med tre gånger, beroende på om buydown är en 1/1, 2/1, eller 3/1. Den procentuella ökningen, liksom antalet ökar är förutbestämt. När alla ökningarna har skett den nya hastigheten och betalning är fasta för lånets löptid. Dessutom, kommer långivare ut vanligtvis en avgift för att “köpa den takt ner” för de första 1, 2, eller 3 åren av lånet. Fördelen med en buydown är att det erbjuder en lägre ränta och ersättning under de första åren av lånet. Buydowns rekommenderas för de låntagare som har problem att kvalificera för ett lån till fast ränta eller de som behöver ett mer överkomligt betalning idag.

Peak Home Loans kan hjälpa till att belåna eller refinansiera ditt hem med god kredit, rättvis kredit, dålig kredit, och dåliga krediter. Vi erbjuder hem refinansiering och inteckningar med någon kredit. Klicka här för att lära. Vi är specialiserade på dåliga krediter refinansiering, dålig kredit refinansiering, och rättvis kredit refinansiering – dålig kredit refinansiera, dålig kredit refinansiera & rättvis kredit refinansiera.

hem refinansiera lån typer:

Godkänd – överensstämmer lån avser lån belopp som överensstämmer med normerna statlig tjänst som fastställts av Fannie Mae och Freddie Mac (den ursprungliga myndigheter, som inrättats i början av 1940-talet, som inrättats för att hjälpa människor att finansiera nya bostäder). Överensstämmer lån varierar i mängd formulär $ 1 till $ 275.000. Även om inte alla överensstämmer lån betjänas av dessa myndigheter, har inteckning industrin antagit termen för att uttrycka lånebeloppen i detta intervall.

Jumbo (icke-överensstämmande) – (. Skiljer sig från stat till stat) Jumbo lån avser dessa lånebelopp utanför “konform” intervall eller, över ungefär $ 300.000

Statliga lån – Statliga lån avser dessa lån som garanteras av en av två federala myndigheter. De två typer av statliga lån är: Federal Housing Administration (FHA) lån, och Veterans Administration (VA) lån. Fördelen med finansiering med FHA lån är att de är lättare att kvalificera sig för och möjliggöra en låntagare att finansiera mer av lånebeloppet än icke-statliga lån. De med en överensstämmande lån en låntagare får endast kunna finansiera 80% av lånebeloppet, tillåter en FHA lån en låntagare att finansiera 97% av lånebeloppet. FHA lån rekommenderas för de låntagare som är första gången köpare, har lite pengar att lägga ner, har en kort kredit historia, eller har problem med att kvalificera för en överensstämmande lån. De två främsta fördelarna med finansiering med VA lån är att VA gör att låntagarna att finansiera 100% av lånebeloppet, och det kräver VA enda bevis på veteran status att kvalificera sig för lånet. Den enda nackdelen med statliga lån är att inteckning försäkring krävs på alla lån till värden (LTV), till skillnad från konventionella och Jumbo lån där betalning av inteckning försäkring bestäms av mängden eget kapital en låntagare har i sitt hem. VI ÄR VA och FHA vänligt! Se våra FHA och VA regeringsstödda lån sidan.

förvaltningsfastigheter (icke-ägare ockuperade) – Dessa typer av bostäder är normalt förvärvas speciellt för investeringar eller ägs som ett resultat av att flytta till ett nytt hus utan att sälja eller att kunna sälja det gamla huset. Finansiering för förvaltningsfastigheter kan uppnås med hjälp av någon av de ovan beskrivna programmen. Typiskt, de priser för finansiering på förvaltningsfastigheter är högre än självägda hem och LTV är tillåtet är lägre, på grund av det faktum att fallissemang tenderar att vara högre på dessa typer av lån.

B, C, D Credit – Bara för att din kredit är inte perfekt betyder inte att du inte kan få finansiering. De flesta, om inte alla av de ovan beskrivna programmen kan utnyttjas även om en låntagare inte har perfekt kredit. I dessa fall skattesatserna kommer att vara högre och LTV: s tillåts blir lägre. De flesta långivare har särskilda avdelningar som skapades specifikt för marknadsföring och försäljning av sub-prime produkter. Dessutom kommer de flesta långivare som erbjuder särskilda begränsade program som incitament, när de känner igen ett område där det finns behov.

Inget dokument eller billiga lån Dokument – I vissa situationer är det antingen svårt eller omöjligt för potentiella låntagare att visa en långivare sin inkomst på papper. I dessa fall någon av de ovan beskrivna programmen kan användas, men under omständigheter kallas NIV eller ingen inkomst Verifiering. Alla andra program parametrar måste vara uppfyllda, men i fråga om inkomster, kan en låntagare endast behöva visa en operativ licens eller business licens och / eller begränsad inkomst information. Med denna typ av finansiering, som erbjuds tenderar att vara något högre. Denna typ av finansiering rekommenderas för egenföretagare låntagare eller låntagare som har svårt att visa sina inkomster på papper, för en eller annan anledning.

Cash-Out refinansierar – Ibland, när refinansiering ett första förtroende, vill en låntagare att “ta ut” en del av det kapital som har byggts in i lånet. Under vissa förhållanden, som fastställts av långivaren, kan en låntagare får faktiskt en check på en summa pengar som uppfyller dessa villkor. Uttag-Out inte är normalt begränsad till någon typ av lån program, kan det göras med de flesta av de beskrivna programmen.

Peak Home Loans specialiserat sig på dåliga krediter refinansiering, dålig kredit refinansiering, och rättvis kredit refinansiering – dålig kredit refinansiera, dålig kredit refinansiera & rättvis kredit refinansiera. Klicka här för att lära.

krediten inte så stor? dålig kredit? dålig kredit? inga problem för topp bostadslån, kan vi hjälpa till!

Varför lät tidigare kredit problem eller okontrollerad skuld hindra dig från att få bostadslån du verkligen vill? Har du varit ständigt vänt sig bort från banker och långivare eftersom du har gjort tidigare kredit misstag? Vi kan hjälpa till att hitta någon, oavsett deras tidigare betalningsanmärkningar, eller brist på kredit historia, äga ett eget hem, få ett hem kapital lån eller refinansiera sina befintliga hem. Oroa dig inte om du inte har haft den bästa lycka i att hålla din kredit ren. Vi förstår att saker händer. Vi kommer fortfarande att få dig det lån du vill ha den mest med rock-bottom priser. Klicka här för dåliga krediter lösningar.

Top 5 misstag folk gör när refinansiering deras hem

Ett. Välja en långivare bostadslån av fel anledning (dvs den lägsta, din befintliga långivare.)

Människor väljer långivare bostadslån för helt felaktiga grunder. Att få en låg ränta är viktigt, men det är inte den enda avgörande faktorn. Långivare kan erbjuda den lägsta men ta ut extraavgifter (lån avgifter, originering avgifter, kopiera avgifter), så att i slutändan du ska betala mer för refinansieras bostadslånet även om din kurs kan vara lägre. Det enda sättet att skydda sig är att vänta på god tro uppskattning (GFE) vilket bör lista alla de avslutande kostnader. Jämför GFE-talet från ett antal långivare bostadslån.

Men jämför GFE är inte den enda berättelsen när du vill att refinansiera ditt hem. Om tiden är viktigt, vill du välja en inteckning företag som kan agera snabbt. Be varje företag för att ge dig sin tid genomsnittliga slutkursen för lån som liknar ditt.

Fråga runt bland dina betrodda vänner. Ta reda på vem refinansieras sistone och fråga dem vad de tyckte om bolaget. Förutsätt inte att din befintliga bostadslån långivare är något bättre än en ny långivare. Eftersom de flesta bostadslån säljs på andrahandsmarknaden, måste alla uppfylla vissa kriterier, och din befintliga långivare kommer sannolikt att kräva samma dokumentation som en ny långivare. Men när du har ett åtagande från en ny långivare, skadar det inte att be din befintliga långivare att slå det. Ofta gånger de kommer. Vi kommer att ge dig det bästa tillgängliga pris.

2. Inte få allt att skriva om refinansiering ditt bolån.

Få allt i skrift. Oavsett vad lånehandläggare säger, be honom att bekräfta det skriftligt. Tro inte på någon när de säger att din refinansiera kurs är garanterad. Få det skriftligt.

Tre. Att inte veta det beräknade värdet på ditt hem.

Många människor gå vidare och försöka att refinansiera sina hem utan att veta det sanna värdet. Det finns många ställen du kan få en uppskattning av det verkliga värdet på ditt hem i syfte att refinansiering. Många fastighetsmäklare webbplatser har uppskattning hem värde på deras webbplats. Till priset av att lyssna på en inteckning företag försöker sälja dig en inteckning, kan du få ett ungefärligt värde för ditt hem.

Kontrollera den senaste försäljningen i ditt närområde och försöka hitta en jämförbar hus i en jämförbar plats. Eller du kan be värderingsman göra en enhet av och ge dig en verbal uppskattning av värdet på ditt hem. Om det är i rätt division, kan du beställa en grundlig bedömning. Veta värdet på din bostad innan du försöker att refinansiera ditt hem lån.

4. Inte gör matten när refinansiering ditt bolån.

Gör matten. Refinansiering ditt hem har en kostnad. Du måste se vad kostnaden är, och sedan bestämma hur länge du ska stanna i ditt hem. Till exempel, om du ska bo i ditt hem för ytterligare 5 år, och kostnaden för refinansiering ditt hem är $ 5000, måste du spara minst $ 1000 per år för att affären vettigt. Om du bara spara $ 50 i månaden på grund av refinansiering (som är $ 600 per år), kommer du att förlora pengar.

Fem. inte överväger en 2: a inteckning.

När du refinansiera ditt hem, du refinansiering det totala beloppet. Anta att du har ett hem som är nu värd $ 400.000, och du bara skyldig $ 250.000 på hemmet och du vill ta ut $ 50.000. Om du refinansiera och ta ut $ 50.000 i kontanter ditt nya lån kan vara för $ 310,000, ($ 250.000 skyldig + $ 50.000 kontanter ut + en total refinansiera kostnad av 3% eller $ 10.000). Det kan vara bättre att ta ut en 2: a inteckning för $ 50.000 och betala en något högre ränta och något högre poäng, men bara har en bas på $ 50,000 i stället för $ 310.000.