hem refinansiera stimulanspaket – Obamas steg mot att stoppa avskärmning

Den alarmerande antalet utmätningar och det lidande de genomsnittliga människor på grund av den plötsliga utbrott av ekonomisk depression har gjort den nuvarande regeringen designen ett ekonomiskt stimulanspaket. Denna stimulanspaket innehåller hem refinansiera stimulanspaket, som är speciellt utformad för att fokusera på att hjälpa dem som har svårt att betala tillbaka sina bostadslån med tung ränta. Detta refinansiera stimulanspaket gör att husägare att hålla sitt hus spara den och undvika avskärmning.

Den som inte kan betala tillbaka sina bostadslån på grund av arbetslöshet eller medicinska skäl eller skilsmässa, dödsfall eller annan orsak, kan kvalificera sig för detta program. Detta lån riktar så många som 9 miljoner husägare som kommer att kunna få nytta av detta paket och ansträngningar den nuvarande regeringen. Hemmet stimulanspaket omfattar både hem refinansiera program och lån ändring program. Beroende på den finansiella ställningen och statusen av lånet, beslutar en låntagare vilket program är bäst för honom så att han får tillbaka på fötter och börjar njuta av livet också.

Det finns vissa förutsättningar som måste utföra för att få godkänt för hem refinansiera stimulanspaket. Det mest anmärkningsvärda sak om detta hem refinansiera är att om du har ett lån från Freddie Mac eller Fannie Mae, de två mest ledande låneinstitut i Amerika, är du omedelbart kvalificerad för refinansiering av ditt bostadslån och det spelar ingen roll om du är i stånd att återbetala det eller inte. Det huvudsakliga syftet med planen är att öka ditt kapital och detta sker om ditt utestående lån är mer än det aktuella värdet på ditt hus. Utöver detta ditt lån måste vara i huset som är din primära adress och du måste bo i det.

Om du ansöker om hem refinansiera för huset som du själv, men det inte är upptagen av dig, kommer du att diskvalificeras och kan vara offer för ytterligare rättsliga åtgärder också. Men söker hem refinansiera är inte svårt och endast om din långivare är förknippad med de två ledande låneinstitut i landet och du bor i huset som du har ansökt om refinansiering, kommer du få godkännande. Det finns andra alternativ också i stimulanspaketet och om du inte uppfyller kraven för hem refinansiera planen, kan du ansöka om lån ändring program.