hem refinansiera stimulanspaket – miljontals husägare kommer att få hjälp

President Obama har undertecknat en stimulusräkningen att återuppliva USA bostadsmarknaden och minska den ökande graden av utmätningar. 75 miljarder dollar har anslagits till Home Refinance Stimulus Package. Det finns olika alternativ som finns under dessa planer som är anpassade för att möta olika typer av behov. Miljontals husägare kommer att få välbehövlig lättnad.

För dem som kämpar, men har inte varit mer än 60 dagar sen på deras hus betalning under de senaste 12 månaderna, är refinansiering en trolig alternativ. Du kanske har försökt att refinansiera innan, men hade inte de nödvändiga 20% eget kapital till följd av den minskade marknadsvärdet på hemmet. Med denna plan, kan du skyldig upp till 105% av det totala marknadsvärdet på hemmet. Det finns 15 och 30 år i taget till aktuella marknadsräntor och regelbundna stängning kostnad kostnader tillkomma.

Lån modifiering är ett alternativ för dem som är i en mer allvarlig ekonomisk situation. Enligt Home Refinance Stimulus Package är $ 1000 dollar incitament till långivare för att uppmuntra dem att skriva om befintliga bolån till lägre hus betalningar och bidra till att undvika en avskärmning. Följande kvalifikationer riktlinjer gäller:

· Hemmet ska vara en primär bostad.

· Det ursprungliga lånet måste ha daterat den eller före den 1 januari, 2009.

· Mängden av lånet inte kan vara mer än $ 729.750.

· Din nuvarande inteckning betalning måste överstiga 31% av din brutto månadsinkomst.

· Du måste vara i ett tillstånd av ekonomiska svårigheter på grund av omständigheter utanför din kontroll.

· Du måste också kunna bevisa genom en finansplan som du kan möta den modifierade månadskostnaden.

The Home Refinance Stimulus Package har en mängd olika alternativ för kämpande husägare.