hem refinansiera alternativ guide

Hem refinansiering är ett av de viktigaste besluten du kan göra. Du bör tänka på ditt hem refinansiera alternativ noga innan du sätter sig på ditt beslut. Många människor anser refinansiering deras hem på vad som är kvar på lånet, och de gör det eftersom de vill att sänka räntan på huset. Andra människor funderar refinansiering sina hem för att de vill ta extra pengar från värdet på huset. Det främsta skälet till att folk refinansiera och ta lite pengar ur det egna kapitalet är att de vill spendera pengar på att renovera hemma, bilar, båtar, högskola, fastigheter, affärsprojekt och många fler.

Jag är här för att hjälpa människor att bättre förstå vad som egentligen händer i en inteckning eller ett hem refinansiera. Ett hem refinansiera kan också kallas en kapital kredit. Jag ska gå över ett brett exempel på vad som händer när du får ett hem refinansiera att dra pengar för att köpa något. Fortsätt att läsa för bra information.

Det är mycket smart om du refinansiering ditt hus för att få en lägre ränta. Om du gör ett hem refinansiera att ta ut pengar från ditt hem kapital att spendera på något som liknar en bil, eller en avskrivningsbara tillgångar du kanske vill tänka tanken igenom innan du bestämmer dig.

Göra ett hem refinansiera kan vara en utmärkt idé, bara om du vet vad du gör. Du ska lära dig vad alla villkor är i en inteckning kontrakt innan du skriver något. En annan sak att tänka på är den faktiska totala ränta du betalar på din refinansieras inteckning om du tar ut pengar för att köpa en bil, båt eller liknande.

Typexempel:

Ökningen av din månatliga inteckning betalning kommer att vara frestande om man ser på det tänker din betalning inte kommer att gå upp en hel del om du använder pengarna för att köpa en bil. Säg till exempel att du ska köpa en bil med pengar du drar ur ditt hem kapital. Din aktuella kapitalbelopp för inteckning är $ 300.000, och din ränta är 5%. Den aktuella betalningen för inteckning är $ 1600. Ditt hem är värderas till $ 500.000, och du vill ta ut $ 30.000 till köpa en bil. Din nya inteckning betalning kommer att vara $ 1770, vilket är bara $ 170 mer än din gamla betalning. Nu låter det inte som en dålig affär gör det?

Låt oss gå igenom exakt vad det innehåller när du köper en bil med hjälp av ditt hem kapital. Vi tog ut $ 30.000 från hem kapital för att betala för en bil. Den inteckning refinansiering på $ 330,000 med en 5% ränta. Över 30 år av att betala dina lån, skulle du betalade totalt $ 28,000 bara från intresse ensam. Det innebär att bilen faktiskt kostar $ 58.000 vilket är nästan dubbelt av vad värdet är. Under denna tid, i de flesta fall har bilens värde skrivs till nästan noll eller det är osannolikt att du fortfarande skulle äga den.

Vissa människor kan besluta att ändra sig när de upptäcker detta faktum. Även det är en skrämmande nummer när du ser det skrivet ut, kan du fortfarande använda ditt hem kapital och inte betala allt detta intresse. För att undvika ränta, skulle du behöva göra extra betalningar på din inteckning. Om du gör det kommer att minska det kapitalbelopp på din refinansieras bolån. Det minskar också den tid ditt bolån kommer att betalas ut.

En annan sak som människor stöter på när de talar med ett lån officer, är lån officer kommer att föreslå att konsolidera alla dina räkningar i din inteckning. Nu, vad är “bra” sak om refinansiering ditt hem inteckning och konsolidera alla dina räkningar som kreditkort med det? Nå, kommer din månatliga betalning för alla dina räkningar gå ner. Du behöver bara betala en faktura istället för 3, 5, eller hur olika många räkningar du har. Nu låter tänker på hemska nedsidan. När du konsolidera alla dina räkningar på ditt lån, betalar du nu dessa räkningar över 30 år. Även om du betalar en 5% ränta, du den ränta har betalats på 30 år uppgår till högar av kontanter. Du kan hänvisa till exempel dra ut equity pengar att köpa den bilen. Inte bara du betalar ränta på det, men du är också betalar originering avgifter och alla andra avgifter som är förknippade med ett hem refinansiera.

Även om jag har sagt de negativa punkterna i refinansiering att köpa saker med ditt hem kapital, gör det inte ont att tänka på alla de hem refinansiera alternativ du har. Du kan använda pengarna från ditt hem kapital för att investera i ett företag eller fastigheter. Om planeras på rätt sätt, kan du använda dessa pengar för att tjäna mer pengar och kompensera den ränta du betalar. Kanske om din affärsidé slår väl ut, kan det börja med göra avbetalning för dig.

Det finns en massa skäl en person kan besluta att titta på deras hem refinansiera alternativ. Vissa människor kan refinansiera inteckning i deras hus för att sänka räntan, vilket i sin tur sänker betalningen. Andra människor kommer att refinansiera sina hus för att ta ut pengar från eget kapital de har. Det finns en massa olika typer av bolån, och du bör veta hur var och en du funderar verk. Ett missförstånd eller viktigt faktum som glider förbi du kan kosta dig tiotusentals dollar på lång sikt.

Det finns en Bean Theory of Finance. Sätt i en böna, få ut två. Om refinansiering ditt hem sparar du en böna som du annars skulle behöva betala in räkningar, utom att böna och använda den för att tjäna två bönor, sedan fyra bönor, sedan åtta bönor och så vidare snarare än att spendera den på något som endast har 1 / 2 en böna eller mindre i värde senare och har inte producerat du några bönor.

http://www.tmfinancialsolutions.com