hem ränta lån endast

Även lån som är amorteringsfria är mycket främjas i dessa dagar, dessa typer av lån är inte för vem som helst. I själva verket finns det bara ett fåtal typer av människor som faktiskt kommer att passa denna typ av lån kategori. Dessa är:

• Personer som har inkomster som görs på annat sätt än normalt, t.ex. i form av bonus och provisioner. Detta avser pengar som görs mer sällan och inte på månadsbasis.

• Människor som kommer att investera besparingar i skillnader mellan amorteringsfria och amortizing inteckningar. Detta är för människor som verkligen övertygade om att investeringarna kommer att göra en vinst.

• Människor som förväntar sig att tjäna en massa pengar på ett par års tid.

Detta är fallet, kommer finansiella rådgivare inte alltid rekommendera lån hem ränta endast till personer som har regelbunden lön och de som tar ut bostadslån med ingen strategi för att investera sina besparingar.

Nu, bara ränta lån är bra eftersom du bara betalar för ränta på lånet varje månad och på en viss tid. Detta är vanligen fem till sju år i längd och om du fortfarande har att betala ett lån du har möjlighet att refinansiering eller betala summan balans klump. Detta är en stor möjlighet för människor med företag eftersom de kan maximera sina pengar så mycket som de kan. Detta är det enda sättet att göra det om de har oförutsägbara inkomster flöde. Intresse bara lån ger för låga månadsbetalningar möjliga och detta gör betalningar lätt att spåra samt att göra.