hem lån dåliga krediter och en låg inkomst är inte hinder

Det finns två saker som alla potentiella bostad behov: en bra kredit värdering och en hög inkomst, rätt? Fel. I själva verket, även om kvalifikationerna för bostadslån är bland de strängaste, kan människor med dålig kredit eller ingen kredit historia och låga inkomster satsar fortfarande på väg till homeownership. Detta sker genom särskilda lån program tillgängliga via privata online långivare. Denna artikel kommer att granska grunderna för att få bostadslån du behöver med en låg inkomst och dålig kredit värdering.

Hur är det ens möjligt?

Den första skillnaden som jag bör göra är vad termen dåliga krediter kan betyda. I själva verket låg kredit värderingar kan hända av två anledningar. Det första skälet är oansvarigt utgifter och återbetalning av lån i det förflutna. Människor som har hamnat i trubbel med pengar är innan sannolikt har dålig kredit. Bostadslån i detta fall är svåra att hitta.

Däremot kan dåliga krediter är även ett resultat ingen kredit historia. Många människor som bor på landsbygden, till exempel, har aldrig använt ett kreditkort eller tagit ett lån. Denna brist på kredit historia kan också orsaka dålig kredit. Bostadslån i det här fallet är fortfarande tillgängliga.

inkomster kvalifikationer

Den andra stora frågan när det gäller bostadslån är din inkomst. Det är en myt att bara människor som gör stora löner kan kvalificera sig för ett bostadslån. Men i speciella situationer det finns vägar runt detta krav så länge låntagaren är villig att offra. Det beror på en stadig inkomst är lika viktigt som mängden av dessa intäkter.

Att få ett bostadslån med låg inkomst är fortfarande möjligt om din lönecheckar är stabila och du har med ditt arbete i minst ett år. Vad du behöver göra är att bevisa för utlåning officer att du har en tillförlitlig källa av pengar som du kan betala tillbaka ditt bolån.

inlaga ditt fall

Om du har dåliga krediter och en låg inkomst, bostadslån är tillgängliga för dig, men de är inte lika lätt att få som de som beviljas till personer med god kredit och en hög inkomst. Du måste göra dina läxor och sätta ihop en portfölj av slag som bevisar din kreditvärdighet. Du kan välja att sammanställa en historia av betalning för hyra, verktyg eller andra kostnader. Tänk att få brev av referens från arbetsgivare eller fd lärare som talar till din karaktär och pålitlighet.

Den viktigaste frågan att alla långivare frågar om en potentiell låntagare är: kommer han betala tillbaka lånet? För att öka dina chanser att få de pengar du behöver, måste du visa din långivare att svaret på denna fråga är ja.

hitta rätt långivare

Om du har dåliga krediter och en låg inkomst och letar efter ett bostadslån, är de traditionella bankerna sannolikt inte kommer att hjälpa dig. Detsamma gäller för kreditföretag. Generellt, är din bästa insats för att titta mot privata online långivare som är specialiserade på dessa typer av lån. Det finns också lån mäklare som kan bedöma din situation och sätta dig i kontakt med flera långivare som kanske kan hjälpa dig. Starta din sökning för ditt bostadslån idag. Dålig kredit och låg inkomst är inte de hinder som du tror.