hem lån ändringar – de 5 Behörighetskrav

Ändring av Wells Fargo, Chase, Bank of America (Countrywide) lån är ett bra alternativ för villaägare kämpar för att uppfylla sina ekonomiska förpliktelser. En av de märkliga inslagen i lån modifiering är “reducerad lån räntor”.

förfaranden för Wells Fargo lån ändring

“Wells Fargo” lån ändring bygger på förhandlingar mellan dig som låntagare och din långivare på din nuvarande lån. Om du är en befintlig kund som inte kan betala ditt lån tillbaka på grund av vår egen finanskris och förlust av inkomst, kommer Wells Fargo hjälper dig att skydda dig från en sådan kris. Det finns många faktorer som du behöver för att du ska tänka på innan du försöker att behandla din ansökan om ändring.

tips för lån modifiering Wells Fargo

Först måste du gå igenom Wells Fargo utlåning kriterier för att känna din rätt till att få ett lån modifiering. Du kanske har en chans för lånet, men du måste väl lämna in alla dina dokument i enlighet med de villkor, bestämmelser och riktlinjer som anges av Wells Fargo. Först måste du skicka in din inkomst dokument-mycket viktigt steg. Ditt lån kommer att godkännas enligt alla dina ekonomiska förhållanden. I huvudsak måste du lämna in din tre års självdeklaration, sex månader kontoutdrag och några andra nödvändiga dokument som rör din inkomst. Du bör inte lämna någon form av falska uppgifter eller dokument Well Fargo.

Vid kontroll av alla dina dokument och information de kommer att gå vidare till nästa steg i sanktionera dina modifieringar termer. Du bör alltid hålla en konstant kontroll på din fil status. Du måste ringa din långivare ofta för att skapa lite press på din långivare att ta hand om ditt lån.

Chase Bank bostadslån modifiering

Den Chase Bank hypotekslån modifiering är verkligen en stor lättnad för lidande villaägare i att rädda sina hem från auktionen på grund av icke-återbetalning av deras månatliga avgifter. Som en låntagare kommer banken instruera några användarvänliga villkor som du måste följa. Vanligtvis banken insisterar på att du standard en betalning innan du begär en ändring, och sedan kommer de att tilldela en eller två representanter för att tala med er om lån modifiering. Du bör närvara diskussioner med företrädare med dina sista två månaders kontoutdrag och inkomstskatt uttalande tillsammans med de lönebesked. Dessutom måste du lämna in en umbäranden brev. Genom att skicka in dessa handlingar, kommer banken att ta reda på en lämplig plan för att undvika standard.

Bank of America / landsomfattande bostadslån modifiering

Det finns några enkla steg som du måste följa för en Countrywide Home Loan Modification. När du ansöker om ändring av ditt lån, måste du skapa en checklista över all information, blanketter och viktiga dokument som kommer att behövas från din bank eller bolåneinstitutet. Detta kommer att hjälpa dig att spara mycket tid och frustration i framtiden.

Som låntagare bör du skapa en ny familj och personlig budget så att efter att ändra ditt lån, kommer du att kunna att konsekvent göra utbetalningar i tid-betalningen får ett belopp som du kan enkelt råd. Du måste minimera eventuella utgifter när du skapar denna budget för en långivare som Countrywide. Det är viktigt att alla långivare som du har möjlighet att betala den nya månadskostnaden efter ett lån modifiering.

Du borde skriva en detaljerad “ekonomiska svårigheter” brev om dina ekonomiska problem. I detta brev måste du tydligt observera de skulder du har, din månatliga inkomst, och fakta om din ekonomiska situation. Dessa dokument är för att övertyga långivaren att lånet modifiering är den bästa åtgärden för dem att ta. Du måste förklara eventuella orsaker till dina ekonomiska svårigheter och vad som ska göras för att förhindra att sådana saker händer i framtiden. Genom att göra så kommer du att skapa ett intryck av att du aldrig missar en annan inteckning betalning och de kommer att vara mer benägna att godkänna din begäran om ändring.

Efter att ha avslutat och skicka in alla papper och ansökningar, kommer långivaren granska dessa dokument och kommer slutligen ringa dig för direkt diskussion. Under denna tid, se till att du har en kopia av de handlingar som du har skickat din långivare. De kommer att fråga dig om dina papper och ytterligare verifiera din förfrågan och alla verifikationer.

Om du följer alla dessa förfaranden på rätt sätt, kommer du att ha en mycket större chans att få en inteckning från din valda långivare.