hem kapital låneräntor varför de är så jävla lågt

Vem är den “flickan” som alltid är där för dig när saker går surt för dig med alla andra? Svaret är inte din partner eller din mamma, men det är ditt hem – hon har varit där för dig oavsett vad som hände, gör ett bra jobb med att hålla dig säker och sund, samt “trösta” dig i nödens tider. Bortsett från att agera som en plats för dig att krascha och slappna av, vad mer kan ditt hus göra för dig? För dem som inte vet, kan du använda den för att dra bort ett hem kapital lån. Vad är så bra med den här typen av lån ändå? Bra för att börja, är hem kapital låneräntor anses vara en av de lägsta som finns i dag, på grund av lånet säkerheter du måste sätta upp för att ansöka om ett.

Och du vet vad det är, inte du, gammal kompis? Det är ditt hus – det är ett “tillstånd” som måste uppfyllas, för att skörda de billiga hem priser kapital lån, naturligtvis. Dessa priser kommer att vara beroende av eget kapital i ditt hus, och utlåning företag kommer att ta det som en av de största faktorerna för att bestämma din värdighet. Jag är säker på att du förstår vad det betyder, om inte, inte bryta ett svett, låt mig förklara. Eget kapital är i någon mening den “värdet” av ditt hus. Det beräknas genom enkel matematik, och den formel som används här är: hur mycket av huset du har betalat för hittills, minus det belopp som du har inte betalat för ännu.

Det är en enkel formel, och ändå finns det många där ute som inte förstår det hela. För varje enfaldig och dumma vän till mig där ute, jag ska ge ett exempel, i hopp om att ni alla förstår det bättre. Här är det: du äger ett hus, och så långt du betalat för $ 300.000 för det. Men du har fortfarande en rest på $ 100.000 att betala. För att lösa för det egna kapitalet i din bostad, ta dig $ 100.000 från $ 300.000, vilket ger dig $ 200.000. Därför är det egna kapitalet i ditt hus 200 tusen dollar – Jag hoppas att det jag helt klart för alla läsare.

Detta är inte den enda avgörande faktorn när det kommer till att veta hemmet klassar kapital lån du får, hell no. Den kunskap du har på hela ärendet och processen för hur allt detta fungerar kommer att vara din “bästa vän” när det gäller att prata ner priserna. För att få de bästa priserna möjligt, måste du gå till ett antal olika finansiella institutioner som arbetar denna typ av tjänst. Att ha god förhandlingsförmåga skulle också vara en kant. Det finns mycket att ta hänsyn till innan de ansöker om denna typ av lån, liksom huruvida värdet på din hydda kan få dig godkänd för lånet i första hand.

Dessutom, skulle du absolut vill vara säker på huruvida du faktiskt klarar av att betala av skulden när du faktiskt få godkänt. Detta är en av de viktigaste sakerna du bör tänka på. Med standardinställningarna med dina betalningar kan innebära problem för dig. Fråga andra människor som har tagit ut en för sig – du kanske hittar en som har förlorat sitt hem på grund av sin oförmåga att betala.