hem kapital lån-omvänd exponerade inteckningar

Jag föddes inte en skeptiker. Egentligen är jag nog mer naiv än inte. Men under åren, thru livets mödor, har jag blivit en. Kanske att vara gift med en patologisk lögnare i tjugo plus år hade något att göra med det-men jag avvika.

När jag först hörde talas om omvänd inteckningar, kanske tre år sedan, var de fortfarande i sin linda, och det verkade som om det fanns inte mycket information tillgänglig-som underblåst skepsis. Så småningom började jag höra och se mer om omvänd inteckningar-men det var allt på uppsidan-det till synes inte fanns någon nackdel-som återigen underblåst min skepsis.

Så jag gick letar efter problem och gissa vad? Jag inte har någon lycka alls. Kan detta vara bättre än skivat bröd? Jo för att omvänd inteckningar är inte för alla. För dem som är berättigade att de kan vara en gudagåva.

Hur de fungerar i en vanlig “framåt” inteckning du göra utbetalningar för att minska skulden och bygga upp eget kapital. I en “omvänd” inteckning du minskar eget kapital och bygga upp skulden

Som i detta ögonblick RM är den snabbast växande produkten på marknaden. Det finns fem mer RM produkter nå marknaden under nästa år och marknadssegment som är berättigade till dessa produkter är den snabbast växande demografiska i land-baby boomers.

Det finns flera skäl till denna popularitet. Här är bara några.

— Inkomst kontroll Det finns ingen. Även om du har inga pengar kommer in så länge du uppfyller behörighetskraven du är bra att gå.

— Standard för obetalda Utebliven betalning av lånet är den största orsaken till utmätningar. Det finns inga betalningar eliminera denna huvudvärk.

— INTÄKTER Använder låntagaren kan använda intäkterna något sätt de vill.

Ja Virginia, kan det vara det bästa sedan skivat bröd.

Det verkar som om omvänd inteckningar har ingen nackdel om du har gjort dina läxor och om du uppfyller kraven. För fler och fler baby boomers kommande myndigt kanske det finns en pott full med pengar i slutet av regnbågen