hem kapital lån med dåliga krediter 3 viktiga steg att ta innan du kontaktar en långivare

I de nuvarande ekonomiska förhållandena, verkar dålig kredit att vara en realitet för många människor. Om du är orolig att din dålig kredit värdering kommer att påverka din förmåga att hitta ett hem kapital lån, du har fel, dock. I själva verket, trots den skakiga ekonomin, flera långivare är beredda att arbeta med husägare att få dem de pengar som behövs för att finansiera hem förbättringar eller något annat.

Hem kapital linjer kredit är faktiskt en av de bästa valen för dem med dålig kredit värderingar för att få pengar i tider av nöd eftersom de är säkrade lån. Det finns flera steg som du måste ta innan du talat med en långivare om ett hem kapital lån, dock.

steg 1: prata med din ursprungliga långivare

Innan du börjar processen med att hitta ett hem kapital lån (även känd som en andra inteckning) ditt första stopp bör vara den långivare som initialt finansierat köpet. Han kan ge dig information om vad du fortfarande är skyldig liksom mängden eget kapital, det vill säga totalt pengar tillgängliga, som du har på ditt hem.

Din första långivaren kan också ha möjlighet att diskutera möjligheten av en refinansiering med dig, om den vägen erbjuder dig ett lönsamt alternativ till att få de pengar du behöver. Refinansiering din nuvarande inteckning kan vara en bra idé eftersom, snarare än att göra två betalningar på två inteckningar, ditt första och ditt hem kapital lån, kan du fortsätta att göra en betalning. Beroende på hur illa din kredit värdering är, kan detta eller inte kan vara ett alternativ.

Steg 2: Kontrollera din kredit

Det finns två viktiga saker som du bör veta innan du talat med en långivare om dina alternativ för ett topplån: din kredit värdering och din kredit rapport. Först måste du veta din tresiffriga kredit värdering. Detta nummer, som kommer att vara mellan 300 och 800, berättar långivaren hur kreditvärdiga du är. Varje poäng under 650 är “dåligt”. Kreditupplysningar, å andra sidan, berättar långivaren uppgifter om varför din kredit värdering är låg.

Se till att du får en kopia av din kredit rapport och noggrant granska den. Det kan vara fel på det betänkande som tar med din kredit värdering ner. Ju fler åtgärder du kan vidta för att förbättra den tresiffriga poäng, desto bättre kommer du att vara i form av att hitta ett hem kapital lån.

forskning dina alternativ

Det sista steget du måste ta innebär att lära känna potentiella långivare. Hellre än att ringa dem och få ett säljargument, glöm inte att titta via välrenommerade resurser för ytterligare information om deras affärsmetoder. Better Business Bureau är ett bra första stopp. Denna oberoende byrå kommer att rangordna de långivare som du överväga och ge dem en grad som är baserat på deras tidigare prestationer och kundtillfredsställelse.

Likaså kan titta på hemsidor utlåning resurs och prata med andra låntagare om sina erfarenheter ge ytterligare insikter om långivare att hålla utkik efter och de vars praxis är på upp och upp. Kvaliteten på långivaren du arbetar med kommer direkt att påverka den uppgörelse som du får och din förmåga att betala tillbaka ditt lån hem kapital.

Redo att få pengar

När du har slutfört dessa steg, är du redo att kontakta dessa pålitliga långivare. Se till att du är på framsidan om din dåliga krediter. Hem kapital lån är fortfarande tillgängliga för dig, trots din kredit problem, och ärlighet kommer att gå långt för att säkra dem.