hem kapital lån-köpare beware_

Med all den hype och förföriska annonser om bostadslån eget kapital, är du nyfiken på att ta reda på om du gått miste om något. Jag menar det verkar överallt du tittar eller lyssnar finns det en annons för ett hem kapital lån som ibland verkar vara för bra för att vara sant. Miljoner amerikaner tar ut dessa extremt lönsamma (för långivaren) lån. Så vad är problemet frågar du?

Utmätningar och standard på bostäder är på en all time high och Federal Reserve förväntar sig att fortsätta att öka eftersom många husägare komma till omvandlingen punkt på sin ARM-talet. Många husägare är i stora problem, och kanske inte ens vet det.

Hem kapital är skillnaden mellan vad ditt hem är värt och hur mycket du är skyldig på det. För de flesta villaägare deras hem är deras största tillgång och det oftast är en guldgruva av kontanter. År 2005 uppgick värdet av hem kapital över hela USA var $ 11300000000000. Procentandelen bostad under 2005 var 69% ner något från rekordnivån 69,2% under 2004. Nästan 124 miljoner amerikaner äger sina egna hem.

Så det finns gott om pengar finns att låna. Innan du får ett hem kapital lån bör du veta dessa fakta.

• De är säkrade genom en andra gärning av förtroende på ditt hus.

• Om din ekonomiska situation ändrar ditt hem kan vara i riskzonen för utestängning.

• Efter att ha att göra två betalningar på ditt hem kan vara en hel del finansiella påfrestningar.

• En hel del skrupelfria långivare kunde bry sig mindre.

• Håll ögonen öppna för vad den lokala bostadsmarknaden gör. Nyligen många områden upplevde en 10% nedgång i värdet på en månad som orsakar många husägare att skyldig mer än deras hem var värt.

Poängen är FALLER INTE FÖR HYPE. Håll dina ögon och ditt sinne öppet. Tryck inte på EASY knappen.