hem kapital kredit användbara råd

Du har ditt hem och du behöver pengar, är du ute efter det bästa hem kapital långivare möjligt? Ni har hört om många långivare, men innan du väljer en institution, du gör forskning över hela internet på Home Equity kredit för att minska risken för att förlora ditt hus? Om du på allvar söker efter information, kommer den här artikeln guida dig systematiskt hur du hittar och förhandla om din kredit lån.

Först av allt, som skall godkännas av ett kreditinstitut, det finns villkor som måste uppfyllas. Dessa villkor inkluderar, men begränsas inte till jobb stabilitet (minst två år i ditt nuvarande jobb eller företag), skälig inkomst, kreditvärdighet (personliga kredit historia), vilken typ av konstruktion (personliga hem, ålderdomshem, läge, skick, etc. .) etc.

Ett lån kan komma med rörlig eller fast ränta, som varierar beroende på långivare och din kredit värdering. Men för att locka kunder, vissa långivare erbjuda attraktiva låga inledande räntor. Ändå är alla dessa metoder ofta tillsammans med initiala eller avslutande kostnader. Oavsett fördelarna, det finns inget enskilt lån som är bra för alla ägare. Vad är bra för X kan vara ofördelaktig för Y. Det viktiga är att kontakta och jämföra olika långivare. Genom att jämföra sina alternativ, kan du välja klokt linje hem kapital kredit bäst passar dina behov.

Tricks du måste vara försiktig

På TV som i tidningar, långivare gör anspråk på att erbjuda det bästa hem kapital lån, vilket är de flesta av de gånger, inte sant. Även när orden är tilltalande, måste du läsa och åter läsa villkoren i avtalet innan du signerar det. Medan du läser kontraktet, notera de väsentliga punkterna. Tveka inte att ställa frågor om något som är oklart eller förvirrande.

Räntor och andra avgifter på hem kapital lån

Räntan skiljer sig från ett låneinstitut till en annan. Ha inte bråttom att välja en långivare hem kapital, även om du måste betala en liten avgift, är det lämpligt att anlita en agent (om du inte kan) att jämföra flera långivare för den lägsta hastigheten. Också jämföra den effektiva räntan (APR), räntorna är avsedda att representera den årliga kostnaden för krediten. Förutom den månatliga intresse, jämför alla andra kostnader såsom poäng och kostnader stängning, de kommer att läggas till kostnaden för ditt hem kapital lån. Om du inte är alltför bekant med dessa termer, be någon du känner som har erfarenhet.

Om du hittar ett erbjudande bekvämt att dina behov, ställa en fråga om vilken typ av räntor, fasta eller rörliga. Om du väljer att ta en rörlig ränta som har en låg inledande intresse, vara medveten om att ditt lån betalning kan vara lågt vid första, vanligtvis sex månader eller ett år. Men efter inledande period, kommer intresset att gå upp, och detta, i hela ersättningen. Dock kan en fast ränta vara något högre (jämförbart med en rörlig ränta) i början, men de månatliga utbetalningarna kommer att förbli stabil.

Hem kapital kredit är ett bra sätt att låna pengar. Till skillnad från andra typer av lån, det ger dig en enorm mängd pengar på relativt låga räntor. Men sätter du ditt hus i riskzonen om du inte kan göra månatliga betalningar. Ibland, för att inte förlora ditt hem, kommer du att vara i skyldighet att låna mer pengar, åtminstone om du är kvalificerad. Det är viktigt att hitta en gud långivare, och har en plan för att betala tillbaka ditt lån. På besthomeequitylineofcredit.com, erbjuder vi alla de bästa långivare hem kapital så att du kan välja klokt. För mer information, besök credithomeequity.com, eller klicka på länken i ca författaren / resurs rutan