hem inteckning refinansiering under 2009 – inteckning refinansiering med senaste FHA regler

Många kämpande husägare är oroliga för att de inte kan göra sina månatliga betalningar i tid och de försöker få sina lån ändras av långivaren lätt. Refinansiering av din inteckning innebär en permanent eller temporär förändring i termer av bolån, vilket resulterar i en lägre ersättning som är överkomlig för låntagarna. Du kan använda flera alternativ som skulle tillhandahållas av banken, men du har att förhandla med dem om nya villkor som kommer att hjälpa till din fördel.

Funktionerna i Loan Modification är:

Ett. Konvertera justerbar ränta till fast ränta

2. Sänkning huvudsakliga balans

Tre. Förlåtelse för missade betalningar

4. Avskrivet sent fess

Innan du får refinansieras ditt hem inteckning, måste du vara medveten om de riktlinjer som görs av banken. Följ dessa riktlinjer för att kunna hantera långivarens krav och samla all nödvändig information om myndigheten för att undvika förvirring.

FHA betyder Federal Housing Administration refinansiering billån som är tillgänglig för de människor som har en mycket låg inkomst som inte överstiger den genomsnittliga inkomsten. Dessa lån kommer bara att bidra till de villaägare som har en låg kredit värdering för att kvalificera sig för mortgage.The refinansiering kan leda till sänkning av den månatliga amorteringar och räntebetalningar för låntagarens måste göra betalningen lätt.

Du kan använda inteckning refinansiering med senaste FHA regler som nämns nedan:

· Låntagare kan refinansiera sina hem med 5 procent ned eller mindre, och gör en utbetalning till långivarna.

· Konventionell låneram för småhus kan nu vara lika med 87 procent av gränsen till låntagarna. Dessa nya villkor gör FHA lån mer konkurrenskraftiga, särskilt för dem som är i finansiell kris.

· Budget kan revideras för att uppfylla kraven i FHA programmet. Låntagarens måste göra ett minimum FHA handpenning att minimera kostnaderna för förutbetalda kostnader, reparationer, förbättringar osv

· Slutligen beräkna lånebeloppet och välj det högsta belopp som kan lånas enligt riktlinjerna.