hem inteckning refinansiera sub prime marknadstrender

Den refinansiera bubbla verkar vara nära spricker. Stigande misskötsel, konkurser och utmätningar gör hem inteckning refinansiera en mindre lukrativ än tidigare. Är du en del av sub-prime hem inteckning refinansiera scenario? Då är det dags att ta en bra hård titt på aktuella trender.

Stigande fastighetskostnader

Fastighetsmarknaden har sett en kraftig ökning i priset på husen – med resultatet att den genomsnittliga hem köparen inte har råd att spendera en så stor summa på att äga ett nytt hem. Även de personer som gör månatliga betalningar mot hem inteckning refinansiera finner det allt svårare att klara av stigande priser. Räntorna har skjutit upp, ytterligare tippa vågen mot husägare fördel.

Varför den plötsliga ökningen?

Det finns många skäl till varför räntor och tillhörande fastighetskostnader har eskalerat. Till att börja med sub prime-marknaden låntagare innefattar typiskt de som redan har förkastats enligt andra strängare kriterier på prime marknaden. Detta innebär att sub prime Home Mortgage Refinance långivare som erbjuder dem lån till relativt lättare kriterier – en del av dem kan till och med innebära mindre dokumentation och kontroller bakgrund på låntagaren. Även de låntagare som har en relativt lägre kredit värdering kanske godkänts enligt den sub prime marknaden hem inteckning refinansiera lån process.

De fastigheter segmentet är ont

Misskötsel och mönster standard är på en all time high. Avskärmning och fastigheter ägda är ett vanligt fenomen i dessa dagar i hemmet inteckning refinansiera scenario. Varför detta sker kan främst hänföras till omställningskostnad i pris. Vanligtvis sub prime hem inteckning refinansiera långivare locka låntagare med låg PR skattesats. När denna hastighet skjuter upp efter PR scenen, det är en mardrömslik situation för låntagare och långivare. Låntagaren finner det omöjligt att betala och långivaren finner det praktiskt taget omöjligt att återkräva pengarna. Detta är också känd som aggressiv utlåning – det är ganska likt jakt efter ett byte genom att locka med attraktiva räntor. När den intet ont anande kund har fångats i nätet, det finns ingen flykt och hem inteckning refinansiera långivare extrahera alla möjliga öre från låntagaren. Vad detta innebär ur ett långsiktigt perspektiv är att investerarna förlorar förtroendet för hem inteckning refinansiera långivande bolaget. Detta kan påverka den främsta marknaden och potentiellt kvalificerade låntagare kan inte kvalificera sig på prime marknaden. Detta sätt hem försäljningen försämras och fastigheter lider.

Ökande konkurrens

Med den senaste tidens nedgång i hemmet försäljning, de flesta hem inteckning refinansiera långivare är skeptiska på framtida vinstmarginaler. De föredrar att vara mindre optimistiska om den framtida utvecklingen på sub prime marknaden. Men detta har inte hindrat långivare från konkurrerar hårt med varandra. I själva verket har konkurrensen eskalerat nu eftersom den krympande hem inteckning refinansiera marknaden, vill att varje långivare att göra snabba pengar eller två.