hem inteckning refinansiera lån – inteckning refinansiering

låg ränta inteckningar refinansiera

Refinansiering kan göras för att minska räntekostnaderna (genom refinansiering till en lägre ränta) att förlänga återbetalningstiden, att betala av andra skulder, för att minska sina periodiska betalningsåtaganden (ibland genom att ta ett långsiktigt lån), för att minska eller förändra risk (t.ex. genom refinansiering från en rörlig ränta till en fast ränta lån), och / eller för att samla in pengar för investeringar, konsumtion, eller en utdelning.

FHA lån är en federal hjälp inteckningslån i USA försäkrad av Federal Housing Administration. Federalt kvalificerad långivare kan utfärda lån. FHA lån har historiskt tillåtet lägre inkomst amerikaner att låna pengar för att köpa ett hem som de annars inte skulle ha råd. Programmet har sitt ursprung under den stora depressionen på 1930-talet, då andelen utmätningar och standardprogram steg kraftigt, och programmet syftar till att ge långivarna med tillräcklig försäkring. Vissa FHA program subventionerades av staten, men målet var att göra den självbärande, baserad på försäkringspremier som betalas av låntagarna.

Skuld konsolidering kan helt enkelt vara från ett antal lån utan säkerhet till en annan lån utan säkerhet, men mer ofta innebär ett lån mot en tillgång som utgör säkerhet, oftast ett hus. I detta fall, är en inteckning säkrad mot huset. Den collateralization av lånet möjliggör en lägre ränta än utan den, eftersom genom collateralizing, instämmer tillgången ägaren att låta tvångsförsäljning (avskärmning) av tillgången för att betala tillbaka lånet. Risken för långivaren reduceras så den ränta som erbjuds är lägre.

Optionrefi.com är en licensierad online-inteckning mäklare webbplats som fungerar som en värdefull länk mellan blivande låntagare och långivare inteckning. Vi är din vänliga lokala hypotekslån webbplats som erbjuder ett brett utbud av inteckning program till lägsta kostnad. Alla våra tjänster kommer helt utan kostnad. Där inga dolda avgifter av något slag. Så, vad väntar du på? Hitta din perfekta inteckning plan är bara ett musklick bort. På www.optionrefi.com