hem inteckning refinansiera förklaras

Refinansiering anses ofta vara en av de bästa sätten att spara pengar på ditt hem inteckning. Refinansiering är när man omförhandla villkoren för ett lån, i huvudsak återbetalning eller omstrukturering av skulder med nya lån, eget kapital eller en kombination av båda. Refinansiering är i grunden tar ett nytt lån för att ersätta en gammal. Refinansiering är ofta det bästa sättet att spara pengar, få en lägre ränta och en lägre månadsbetalning, eller hålla den månatliga utbetalningen samma och har en kortare lån sikt. Refinansiering används i de flesta fall för att förbättra den totala kassaflödet.

Det finns många saker som spelar en roll i huruvida refinansiering är ett bra drag. Beräkning av up-front, pågående och potentiellt rörliga kostnader för refinansiering är en viktig del i beslutet om huruvida eller inte att refinansiera. Ibland är refinansiering ett lämpligt sätt att lösa ekonomiska problem. Refinansiering är inte tillrådligt om du planerar att flytta in kommande åren, eftersom det pris som du betalar för att refinansiera lån kommer bara att minska eller eliminera de besparingar som du får från den ränta eller lägre månadsbetalning. Ett annat hinder för refinansiering är den nuvarande nedgången på bostadsmarknaden där värden för många bostäder har minskat till under inköpspris. Om kassaflödet är en fråga och refinansieringen inte är tillgänglig, försök att arbeta fram en plan med din långivare att ändra din nuvarande lån som skulle tillåta dig att göra antingen en mindre betalning, eller att missa en betalning tills du har pengar.

Inom ramen för privatekonomi, kan refinansiering en inteckning kan användas för att betala av hög ränta skuld såsom kreditkort skuld. Skulder kan betalas och roterande konton nöjda så att husägare krediten inte är förstört. Om låntagarna har klokt nog använt sin tid och möjligheter att etablera en positiv kredit historia, bör detta vara en fördel för dem. Du kanske kan få en lägre ränta på grund av förändringar i marknadsvillkoren eller eftersom din kredit värdering har förbättrats. Om dina poäng har minskat under de senaste åren, kan långivare inte stödja refinansiera.

Refinansiering kan göras för att sänka räntorna, för att förlänga återbetalningstiden, att betala av andra skulder, för att minska eller förändra risk (t.ex. genom refinansiering från en rörlig ränta till en fast ränta lån), eller för att samla in pengar för investeringar . Som en del av inteckning refinansiering processen, diverse information som krävdes för din första inteckning kommer återigen att behövas (t.ex. din bokföring och rapporter kredit för dig nytt lån rapporten.) Du ska veta hur mycket du ska betala i alla (räntor och princip ihop) liksom termen som ni kommer att göra betalningar. Räntor och antal poäng avgör den totala kostnaden för en andra inteckning refinansiering. De flesta refinansiering långivare som erbjuder en mängd olika kombinationer av punkter och räntor. Betala mer poäng vanligtvis gör att man kan få en lägre ränta än man skulle kunna få om man betalade färre eller inga poäng. En generell roll tummen är att refinansiering blir värt om den aktuella räntan på dina lån är minst 2 procentenheter högre än den rådande marknadsräntan. Den genomsnittliga kostnaden för refinansiering är oftast i intervallet tre till sex procent av värdet av lånet, plus eventuella förskottsbetalning påföljder och avgifter förknippade med att betala av eventuella topplån som kan finnas.

Även bankerna har riktats att skärpa sina strängar kredit handväska genom hårdnande deras kriterier lån kvalifikationer något, så länge som husägare har gjort sin del genom att betala sina lån i tid, är det troligt att de kommer att ha väldigt lite problem att hitta en långivare för att tillgodose sina önskemål. Om du bestämmer dig för att refinansieringen inte är värt kostnaderna, fråga din långivare om du kanske kan få alla eller några av de nya ord du vill genom att gå till en ändring av dina befintliga lån i stället för en refinansiering. Oavsett om refinansiering är rätt för dig beror på din egen personliga situation med hänsyn till dina finansiella mål och mål.

BillM | www.hotmortgagedeal.com