hem inteckning refinansiera – får det bästa möjliga

Välj din mäklare

Välja en mäklare är mycket mer än att bara använda de gula sidorna och hitta en inteckning mäklare. När ni kommer till ett hem inteckning refinansiera, bör du leta efter en mäklare eller långivare som specialiserat sig på denna typ av lån. Dessutom bör din mäklare vara villiga att arbeta med dig för att få bästa passform för din ekonomiska situation och framtida planer för lånebeloppet. Till exempel kommer ett lån som är tänkt att städa upp flera gamla skulder med lite kontanter byter händer hanteras annorlunda än en refinansiering som är avsett att renovera ditt hus.

Städa upp din kredit historia

Granskning och uppgradering posterna på din kredit-fil kommer ofta resultera i ett hem inteckning refinansiera som kan kosta dig tusentals mindre i ränta avgifter. Även strukturen av lånet kan vara annorlunda när din kredit värdering rankas i den översta nivån för låntagare i USA. Kontrollera med varje större kreditbyråer och ta bort eventuella felaktiga uppgifter genom att arbeta genom förfaranden som finns på många ställen på internet. Detta är ett arbete som du kan göra själv. Det behöver inte göras av en advokat eller kredit sanering specialist.

Låna bara det du behöver

Såvida du inte är en ovanlig konsument, när du gör upp ditt sinne för att få ett hem inteckning refinansiera, kommer du sannolikt att frestas att lägga ett par tusen dollar här och där för att det belopp du behöver, bara i fallet. Du kan även blåsa upp siffrorna för att få lite fickpengar. Problemet med denna process är att du blåsa det belopp som du lånar och betalar ränta på utan en tydlig plan i början vad din plan är. Det är alldeles för lätt att se fem eller tio tusen dollar bara sippra bort utan en klar uppfattning om var det gick.

Se till återbetalning

Om du inte är helt säker på att du kommer att kunna göra månatliga betalningar på ditt hem inteckning refinansiera, skulle du vara bättre att inte låna pengar mot ditt hem. Om du standard på ett hypotekslån, riskerar du att förlora din egendom genom avskärmning eller sheriffens försäljning. Strukturera din betalning belopp på en nivå som du har råd och vid en tidpunkt i månaden när du kan lätt göra betalningen. Sedan konsekvent betala vad beror till fullo och i tid.

Köp klokt

När du får pengar från ditt hem inteckning refinansiera, bör du vara klokt för utgifterna inom de fonder du har fått. Ge inte för frestelsen att köpa något lite dyrare bara för att kontanter är det. Du kommer att sluta med inte tillräckligt med pengar för att avsluta ombyggnad projekt om du fortsätter att lägga på extra artiklar utan att inse besparingar i andra artiklar att kompensera höjningarna. Du kan ha några oväntade kostnader i varje stort projekt ändå, så du måste planera för dessa poster.