hem hypotekslån-de kan påverka dig

Många familjer börjar känna effekterna av en avmattning i ekonomin. Effekten är ännu större om familjer med bostadslån.
Man tror att drygt hälften av föräldrarna med bostadslån kommer att begränsa utgifterna för sina barn under 2009 som levande kostnaderna ökar. Nästan varannan familjer kämpar för att gå ihop och nästan en tredjedel av dem som lever bekvämt nu räknar med att nedskärningar på utgifterna nästa år.

Skära ned på barns utgifter
Att ha ett bostadslån ofta leder till minskningar i mängden föräldrar spenderar på sina barn för leksaker och kläder. Dessutom med fler föräldrar som säger att semester kommer att se en sänkning redan 2009, kan semesterfirare måste få ett personligt lån om de vill ta en välförtjänt paus i julhelgen.

Använda lånefinansiering för att ombesörja kostnader

För maj människor som spenderar mer än de tjänar eller bara gå jämnt upp, innebär den ytterligare bördan av ett hem hypotekslån de måste tillgripa använda skuld till fonden utgifterna. De flesta söker ett personligt lån skuldkonsolidering att få sin ekonomi på rätt spår igen och se till att utgifterna börjar möta intäkter.

Att hitta sätt att tjäna mer för att möta kostnader

Home Mortgage lån kräver en regelbunden inkomst källa för åren som kommer fortsätta att betala av skulder. I de flesta fall lönerna inte stiger kraftigt varje år och detta påverkar familjer som önskar upprätthålla sin livsstil. Många mortgagees har tillgripit starta en liten sida företag, tagen på ett andra jobb eller en ström av inkomster för att komplettera sin huvudsakliga inkomstkälla. Medan de flesta människor tycker om att hålla sig till samma yrken som är bekväm för dem och känna alltför överväldigad för att sätta i gång att utveckla ytterligare intäkter, baserat på ekonomin verkar det som fler människor har något annat alternativ.

Prioritera kortsiktiga och långsiktiga kostnader

Med de flesta människor att förlita sig på en eller två fasta inkomstkällor, vanligen från jobb, kräver ett hem hypotekslån prioritera sina långsiktiga och kortsiktiga kostnader. Har köpa en den senaste plasma-TV nu eller göra det badrumsrenovering först? Här är några av de punkter som skulle behöva övervägas.
-Betala av medicinska räkningar
-College finansiering för dina barn
-Hem förbättringar eller renoveringar
-Betala av skulder (med begränsningar)
– Planering semester
– Att skicka barnen på utflykter
– Att köpa en andra bil för maken.
Betala av skulder med intäkterna från ett hem kapital lån är bra, men bara om du permanent ändra dina utgifter vanor. Rensa bort ditt betalkort bara att börja använda dem igen kommer bara få dig i mer trubbel. Det kommer att ta ett engagemang och lite disciplin från din sida.

Ändra köpvanor

En stor storlek hem hypotekslån kräver några smarta utgifterna taktik. Vad exakt är människor med en inteckning föreslår?
När du går till affären inte anta det lägsta prissatta produkten är “billigast”. Du måste titta på ett antal faktorer när man väljer vad som ger bäst valuta för pengarna. Faktorer att tänka på är livslängd, kvalitet och löpande driftskostnader. Ofta dyrare produkt kommer att bli ett mycket bättre värde och spara pengar på lång sikt.
Köp butikernas egna märken. Välja butikernas egna märken över namn märken ofta resulterar i besparingar på upp till 50% för samma kvalitet på produkten. De flesta livsmedelsbutiker har priset fördelade till priset per en mindre enhet för att snabbt kunna jämföra kostnaden för en rad storlekar.

Med på fordringar i form av ett hem hypotekslån kommer definitivt att ha en inverkan på vardagen. Se till att du väljer rätt hem hypotekslån är ett viktigt ekonomiskt beslut som kommer att påverka dig under de närmaste åren.