hem förbättringar som kommer att tillföra värde till ditt hem

Förbättra ditt hem är en stor tillfredsställelse och förtjänar att övervägas oftare än det är i verkligheten. Ett hem förbättring lån är den idealiska lösningen, eftersom du kommer att använda kapitalet från ditt hem för att backa upp lånet samt lagt kapitalet till det aktuella värdet på huset, eller åtminstone det är vad den borde vara. Låt oss se vilka förbättringar som verkligen kommer att tillföra värde.

naturligt, den aspekten

Oavsett om det är den främre vy eller det inre, har den aspekt av ett hem en direkt effekt på dess värde. Den stora skillnaden ligger i de tillägg eller ändringar husägare gör till sin egendom. Förnya köksmaskiner inte alltid ett mervärde eftersom denna regel görs eftersom de gamla är föråldrade eller slitna.

luftkonditionering

Luftkonditionering och centralvärme kommer att uppskattas om, använder vårt sunda förnuft, är det verkligen gäller. På platser där de inte verkligen behövs, är de inte relevanta för priset. Jag skulle inte uppskatta luftkonditionering i Nordpolen. Skulle du?

De funktioner som verkligen är mycket uppskattade är tillägg till den täckta delen av huset, som ett garage, en verkstad bredvid garaget eller extra sovrum. En master svit kommer att vara något viktigt eftersom det kommer också att lägga ett badrum. Ett burspråk kommer att lägga till värdet, speciellt om det förbättrar aspekten av fasad och trädäck också bidra till den byggda delen av huset.

interiör

Insidan kan förbättras avsevärt med ett bra dekoration, exempelvis draperi och mattor. Möbler är inte alls relevant, om du inte planerar att sälja och lämna huset möblerat. I detta fall måste bedömas separat från huset.

något oundvikligt

Strukturella reparationer, tyvärr inte är märkt, men betyder mycket för hur länge huset i gott skick. Dessa, är jag rädd, inte kommer att tillföra värde, men behålla den ursprungliga, i stället.

pool

Den här funktionen är att betrakta som ett mervärde till hemmet, om platsen är i ett område med varmt klimat året runt och endast om det är i marken. Glasfiber pooler som bara släpps lutar på marken räknas inte. Anledningen är att de lätt kan tas bort, medan “i mark” betyder faktiskt “inbyggd”.

extra våningar

Dessa är mycket viktiga, men i allmänhet inte tillämplig, eftersom strukturen i huset skulle behöva vara tillräckligt från själva grunden av byggnaden, men säkerligen en extra våning kan lägga stort värde på egendom.

stor kostnad

Den stora kostnaden för större reparationer och bygga extra faciliteter i ett hem gör det nödvändigt för villaägare att höja en viktig kontantbelopp, vanligen med hjälp av en Home Improvement Loan, med hjälp av befintlig fastighet som säkerhet eller säkerhet. Förutsättningarna är mycket goda eftersom den typ av lån liknar en inteckning, även för en mindre summa. Därför behöver den lånetiden inte vara så lång som för en inteckning.