hem förbättring lån, vad är de för och hur kan de hjälpa dig

Hem förbättring lån som deras namn säger, är bostadslån avsedda att finansiera bostadsanpassning. Att göra en ändring i vårt hem kan antingen vara nödvändigt eller bara för att vi vill att våra hem för att se bättre. Inom ändringar eller förbättringar, kan vi räkna med allmänna reparationer, lägga ett nytt rum, ett badrum, eller redecorating köket, bara för att nämna några exempel.

I allmänhet är hemma förbättringar görs med tanken på att bibehålla eller öka fastighetens värde. Det är därför landskap förbättringar eller ens bygga en pool kan anses berättiga till ett hem förbättring lån, beroende på långivare.

vilka typer av lån hem förbättring finns?

Det finns många olika alternativ i hem förbättring lån, bör du utvärdera först vad är det du vill göra och jämför sedan de alternativ du fick från din långivare.

De vanligaste alternativen är: bottenlån, hem inteckning refinansiering, andra lån och lån utan säkerhet.

Bottenlån är ett alternativ om du har köpt ditt hem med ett hem hypotekslån. Dessa lån erbjuds av din nuvarande långivare, över dig existerande inteckning. I allmänhet är dessa typer av lån som beviljats ??för den återstående perioden av din faktiska inteckning. Pengarna kan ges direkt till entreprenören eller du kan få det totala beloppet mot presentera din långivare rätt bevis på månadsbetalning förlängas med din entreprenör.

Home Mortgage refinansiering är som bottenlån, ett bra alternativ om du har köpt ditt hem under ett hypotekslån. Genom refinansiering din faktiska hypotekslån, kommer du lånar inte extra pengar, men genom att sänka ditt hem inteckning månatliga betalningar, kan dessa typer av lån hjälpa dig att frigöra pengar för att ordna månatliga betalningar med din entreprenör.

Andra lån erbjuds om du har ett bra kapital i din bostad som motiverar lånet. Innan du accepterar ett lån, försök att söka och jämföra så många olika alternativ som du kan.

Lån utan säkerhet är ingenting annat än personliga lån. Om du inte ser noga efter din långivare, kan dessa typer av lån vara lite dyrare än säkrade lån men det är värt att nämna dem. Den bästa punkten de har, är att du inte behöver ha kapital i din bostad eller någon annan säkerhet.

saker att ha i åtanke innan man överväger ett lån hem förbättring

Innan du börjar söka efter ett lån, bör du ha bestämt vilken typ av förbättring du vill ha för ditt hem. Är det nödvändigt eller om du bara vill ha det? Båda alternativen är giltiga men för de förbättringar som inte är nödvändiga men ville, kan du behöva mer tid för att planera och utvärdera konstruktionens detaljer. Nödvändiga förbättringar kan vara brådskande ibland, så du bör vara extra försiktig på dina beslut.

Andra saker att tänka på, som kan vara till hjälp är kostnaderna, entreprenörer, och vilka konsekvenser de förbättringar kommer att ha i din fastighetens värde.

Jämföra hur mycket är du villig att betala och de verkliga kostnaderna för förbättringarna kanske inte alltid stämmer, kan detta låta som en annan dum rådgivning, men innan du avslutar dina planer, eller acceptera att betala mer än du har råd bör du leta efter en sekund, en tredje och så många olika entreprenörens åsikter ni kan.

Entreprenörer är annan sak att bry sig om, förutom du överens med den föreslagna förbättringen kostnad, måste du känna dig bekväm med entreprenören själv eller med gruppledaren om du väljer ett stort företag. Denna person kommer att vara ansvarig för ditt hem förbättringar och du kommer att dela lite tid innan saker och ting blir gjorda.

Jag har också nämnt förbättring s konsekvenser, eftersom du kan ha stor nytta om du planerar ditt hem förbättringar noga, så din fastighetens värde höjs över lånet som du söker. Annan viktig sak att tänka på är att vissa hem förbättringar kan vara avdragsgilla, så glöm inte att kolla det med din skatterådgivare.