hem finansiering och hem alternativ inteckning i Pakistan

Pakistan, liksom många länder i världen, blomstrar i fastighetsbranschen. Priserna är bara eskalerar. Investerare riktar platser som Karachi, Lahore, Multan och Islamabad för fastigheten på grund av att priserna värdering till miljoner US $. I själva verket är ett hus som Gulberg med bara en kanal såldes för US $ 200.000, med en ökning med $ 300.000 för en två-kanal hus och liknande. De fastighetspriser, jämfört med vad de var 5 år tillbaka, har mer än tredubblats. Folk håller egenskaperna för priset att gå upp ännu högre i framtiden. Men kommer priset ballongen punktering i en nära framtid?

Många människor går in i marknaden med att köpa fastigheter. Investeringar görs i projekt som skulle ta några år för utveckling. På stadens utkanter, många bostadsområden är förestående, husen värderas i lakhs. Fortfarande, folk är inte intresserade av att sälja dem. Detta beror på ett säljtryck ses, kommer priserna tömmas och det kommer att bli en kraftig korrigering i fastighetspriserna. Istället är människor väljer lån för att komma in på fastighetsmarknaden, men eftersom räntorna på dessa lån är hög, och folk håller, och inte sälja fastigheter, har det förekommit många fall av fallissemang. Detta är ett stort problem.

För att köpa ett hew hus, måste du göra många beslut. Lån är det största beslut här. De flesta människor kan inte finansiera ett nytt hus i förskott så att de alltid är beroende av lån från olika finansiella institutioner. Vakthavande befäl av lånet kommer att kräva att du ska ta med olika underlag för att säkerställa att du har möjlighet att betala tillbaka lånebeloppet. En kreditkontroll sker alltid innan förlänga ett lån.

Denna kreditupplysning är en kreditupplysning som gjorde det möjligt för långivare att ha en uppfattning om hur bra eller annars har utfört när det gäller att rensa dina skulder i tid. Om det hade funnits några allmänna skäl för oförmåga att betala de senaste lånen, som lämnar ett jobb eller fallande sjuka, vissa företag inte hjälpa dig att få din kredit rapport tillbaka på normala villkor, och de sträcker dig lånet. De godkännanden av lån ta ganska lång tid.

De flesta banker och andra finansiella institutioner att se till att du har möjlighet att göra lånet återbetalas till dem när det är dags. De lån officerare kommer att förklara i detaljer om några obekanta saker som du kan stöta på. I händelse av en inteckning, är avtalet ett långsiktigt mellan dig och långivaren, vanligtvis en bank, och återbetalningen skall ske i en överenskommen tidsperiod. I detta fall kan banken att utöva sin rätt att ta bort hem från dig om du inte kan betala tillbaka lånet. De kan inte be dig att följa instruktioner som fastställts av dem att behålla huset, men kan göra anspråk på huset som deras Incase av standard. Så detta är en skyldighet mellan dig och banken som du kommer att göra återbetalning av lån i god tid. De lån officerare är alltid beredda att göra sitt för att se till att du får det bästa erbjudandet i näringslivet.