hem byggnad – du väljer en inteckning byrå

Det lönar sig att shoppa runt, och bättre inteckning “paket” du kan säkra, desto mer pengar du kan sätta i ditt nya hem. Ett av de bästa sätten att hitta någon ny affärskontakt är genom remiss. Så, kanske du vill börja med att be grannar och arbetskamrater om de kan rekommendera en bra inteckning mäklare.

Här är några företag att tänka på när du börjar din sökning.

Federal National Mortgage Association (FNMA) / Fannie Mae tillhandahåller medel för FHA och VA låneprogram garanti och konventionella lån. Det är den största enskilda källan till inteckning medel, och de teckna en stor del av de konventionella lån som tillhandahålls av inteckning bankirer. Som sekundära långivare, köper de primära lån från andra banker. Många av de lån kraven för inteckning företag dikteras av Fannie Mae regler. De publicerar en uppsättning regler för de lån som de köper. De flesta bankirer vill se till att deras lån uppfyller dessa krav så att de har möjlighet att sälja sina lån till Fannie Mae.

Federal Home Loan Mortgage Corporation (FHLMC) / Freddie Mac som Fannie Mae, köper lån för FHA, VA och konventionella lån.

Veterans Administration (VA) är en statlig lånegaranti som tillhandahåller finansiering till kvalificerade veteraner, medborgareGuardsmen och reservister. De garanterar lån från andra utlåning källor.
konstruktion lån informationen

bedömningen
När du har valt din lott och köpte ditt hus planer, kommer en bedömning att göras för att fastställa det totala värdet av ditt nya hem och mark. Detta belopp kommer att användas av kreditinstitutet att fastställa det faktiska lånebeloppet, handpenning och månatliga anmärkning krävs. Med denna information kan det långivande institutet jämföra din ekonomiska ställning med de faktiska behoven. Om du inte kan uppfylla dessa krav, är din byggare din bästa källa för att arbeta ut skillnaderna för att ge dig inom din budget. Minns plats, ålder underavdelning, utformning och storlek på hus, antal hus till salu i den blivande området, etc. bestämma hela det totala värdet av ditt hem och egendom.