hem bolåneräntor

hem inteckning:

Hem inteckning är ett av de mest önskade refinansiering alternativ. De är säkrade lån som erbjuder lägre räntor och flexibla återbetalningstider. Att ha en säkerhet gör att bolåneinstitut erbjuder de lägsta räntorna möjligt. Lägre månatliga återbetalningen belopp är en annan fördel med ett hem inteckning finansiering alternativ. Detta görs genom att förlänga återbetalningstiden enligt den finansiella situationen för låntagaren.

faktorer som påverkar räntan:

• storleken på lån:

I början av varje gränser årigt lån och deras respektive räntor fastställs av Fannie Mae och Freddie Mac. Om de lånebelopp korsa nämnda begränsningar sina räntor tenderar att öka.

• Löptid lån:

Kortare löptider minskar räntekostnaden för lånet men ökar månadslönen ut beloppet.

• Typ av intresse:

Valet av en justerbar ränta kan förefalla att minska kostnaderna i jämförelse med fast ränta, men under en tid tenderar de att höja kostnaden som priserna ökar.

• Storlek på Handpenning:

När handpenningen gjort är mer än 20% av lånebeloppet, räntorna är låga, jämfört med avbetalningar på 5% och mindre. Högre handpenning sänker månatliga skulden.

• Utgående kostnad:

Dessa är de avgifter som betalas av långivaren. Du bär en högre räntekostnad om du inte vill betala hela stängning kostnad, vilket ger långivaren med en extra ränta under lånets löptid.

• Credit Kvalitet:

Att upprätthålla en positiv kredit värdering är nödvändig för att utnyttja lån till en lägre ränta. Den FICO kredit värdering anses innan de beviljar lån.

• Resultat Nivå:

Inkomstnivån för en person bestämmer hans intresse ansvar. Om intäkter är större än hans ansvar en lägre ränta tas ut, medan den omvända en högre ränta tas ut trots en bra kredit värdering.