hardshipletter inteckning-2

För de senaste två åren har ekonomin drabbas av någon svår upp-och nedgångar.
Men eftersom den nya administrationen av president Barack Obama har infört sitt stimulanspaket.
Många villaägare är något lättad. Grunden för detta paket är överkomliga och lån modifiering. Detta program är speciellt utvecklad för att försöka stoppa konkurser och avskärmning, eftersom det är varken bra för husägare eller banken. Men fortfarande processen kan vara tidskrävande och mycket dyrt

Obama-administrationen har lagt in några incitament för bolån och banker
Beträffande ändring hypotekslån. De kommer att få en summa pengar, $ 1ooo för varje kund gamla eller nya de bidrar till att ändra sin inteckning.

De månatliga betalningarna husägare måste betala nu, reduceras till 31% av den månatliga bruttoinkomsten, och vidare, har summan av de kompletta inteckning och kredit betalningar skall begränsas till 55% av resultat före skatt för låntagaren.

Se till att du betalar din månatliga betalningar, men ändå om du missar dem på grund av någon allvarlig eller oförutsedda skäl, komma i kontakt med banken så snart som möjligt med svårigheter brev. Försök att förklara dina skäl för att inte betala de månatliga betalningar på bästa sätt. Anledningen ska vara giltigt, motiverad och laglig.
• Ha tillräckliga bevis med dig att bevisa dina skäl samt din nuvarande finansiella ställning.
• Om din inteckning plan ägs eller försäkrad av Fannie Mae och Freddie Mac, kan du se fram emot att refinansiera eller lån modifiering.
• Du kan gå för professionell hjälp när det gäller ändringar från rådgivare. Dessa rådgivare presentera ditt fall på ett mer professionellt sätt. De behöver inte ens betalt till skillnad från privata organisationer.

Om du vill ha en snabb lösning för din avskärmning problem, Kontrollera webbadressen eller resurs rutan nedan.