hårda pengar vs bank pengar i Florida

hårda pengar vs bank pengar

Bara för att bankerna inte lånar ut pengar betyder inte pengar utlåning handeln gick bottnar upp. Smarta investerare alltid söker efter källor för att investera sina pengar i vinstsyfte. Ekonomiskt Instiutions … är inte nödvändigtvis en av dessa. Det är inte konstigt att de försöker hänga på sina pengar som en fet unge sista Kola bar.

Inte rädd, är svårt pengar här. Hård pengar eller privata pengar, är pengar som lånats av en individ istället för ett finansiellt institut. Många låntagare vet inte ens inser hur det kan finnas en privat långivare lever i sin egen stad. Privata långivare är som du och jag, är den enda skillnaden att de vet hur man gör sina pengar arbeta för dem.

Just nu hårda pengar långivare är kung. Bankerna ger pengar till mindre än 1% av de sökande just nu. Betydande områden inte bara stå stilla dock, och platser som Miami, är Florida gör allt de kan för att behålla bygga.

Som ett exempel, var jag hänga i ett tryckeri när en entreprenör kom in för ritningar. Jag råkade nämna jag har en vän som är ett hårt pengar Florida långivare och han bokstavligen började dregla! Hans ansikte lyste upp som en julgran och han bad om min väns telefonnummer. Denna typ av situation är inte ovanligt, byggare fortfarande vill bygga och folk fortfarande vill köpa eller refinansiera fastigheter i Florida.

Det finns en hel del fördelar med att ta emot en hård pengar lån. En av de enda nackdelarna är ett högre än basräntan. Detta beror på att långivaren tar tillsatta risker genom att inte kontrollera din kredit eller inkomstskatt. Hur komma runt detta? Det är lätt, hårt pengar för att komma igång och refinansiera senare.

Det finns en överraskning men, kan privata långivare främjar inte på egen hand. Det är mot lagen för en privat långivare att annonsera utan en inteckning mäklare licens och mäkleriverksamheter licensierad, så bara göra privata sparandet även en licensierad inteckning mäkleriverksamheter. Detta kräver en liten studie, eftersom du alltid vill ta itu med en pålitlig affär.

Jag rekommenderar personligen att Franklin Karr Mortgage Company. De är ett FL licensierad hypoteksmäkleri Företag och Franklin Karr är ett FL licensierad Mortgage Broker. Han är dessutom en Better Business Bureau medlem med en A + rating. De arbetar endast med privata långivare och inte kontrollera kredit. Han doen’t checkkredit och fungerar bara med privata investerare i Florida, inga banker. Jag har personligen arbetat med Franklin och hans företag är top notch.

Om du vill köpa, refinansiera, eller sedan bygga ett hårt pengar långivaren kan hjälpa dig oavsett vad det ekonomiska läget. Tänk på skillnaderna mellan hårda pengar och bank pengar och du är inställd. Om i misstanke om din inteckning mäklare alltid kontrollera med Better Business Bureau för att se ett företags rating. Känn dig fri att ta del av Florida fastigheter eftersom du kan nu använda en hård mäklare pengar inteckning som Franklin Karr som gör det utan stress.

Var säker på att kommentera nedan.