har ni några hårda frågor om inteckning refinansiering

För många människor, refinansiering sina lån är ett annat sätt att säga “förnyelse”. Deras bank eller långivare ringer upp dem och säger, “Det är dags att förnya din inteckning.” De har en kort diskussion på telefon, vilket resulterar i undertecknandet av nya papper för en annan term, utan alltför mycket eftertanke.

För andra människor, är refinansiering en nödvändighet eftersom de behöver lite extra pengar för huset. De vill använda sig av en del av det kapital som har byggts upp i deras egendom. Detta innebär att de måste förhandla om en ny inteckning – vid en ny lånebeloppet.

Och sedan igen, kan det vara så att din ränta just nu är för högt, och du vill att refinansiera för att få denna kurs nedåt. I en volatil räntemarknaden, kan det vara till din fördel att betala dessa straffklausuler och skaffa dig en bättre ränta.

Refinansiering vid förnyelse

När din inteckning är dags att förnya, är det en idealisk tid för dig att åka runt och verkligen förstå räntor. Det kan vara värt mödan att flytta dina lån till en annan långivare – i synnerhet om konkurrensen är god och räntorna är lägre på andra håll. Medan ett annat företag konkurrerar om ditt företag, kan de också erbjuda dig andra fördelar som du inte får nu – även betala några avgifter i samband med att flytta din inteckning.

De långsiktiga kostnaderna för din inteckning är resultatet av den ränta du betalar under lånets löptid. Ju mer du sparar i ränta i början av din inteckning (när fordran är fortfarande hög) desto mindre kommer det att kosta dig över tiden. Om din inteckning är för en mycket liten mängd, eller du kommer att vara inteckning fri i 5 år eller mindre, och du sparar mindre procent, kanske du inte vill flytta din inteckning. Besparingarna får inte ge dig tillräckligt “betala tillbaka”. Se till att du vet hur mycket avgifterna är att flytta den, och jämför det med vad du kommer att spara. Om avgifterna är mer än du sparar – hålla tillbaka.

refinansiering för extra pengar

Med kostnaden för bostäder, är det ofta bättre att köpa vad du har råd och renovera senare! När du är redo att renovera, särskilt om du har bott i huset under några år eller har en del eget kapital byggt upp, kanske du upptäcker att din bästa alternativet är att refinansiera.

De flesta långivare är beredda att diskutera refinansiering att få dig lite mer pengar. Vad de egentligen gör är att titta på det aktuella värdet på ditt hem mot det belopp du har intecknat, och de ger dig några pengar tillbaka från skillnaden. Detta innebär att din inteckning blir större – och kontanter skillnaden kommer till dig.

Detta kan vara en bättre affär än att förhandla om ett separat hem förbättringar lån, men var försiktig!

refinansiering för att sänka räntan

Tänk på priserna sjunker, men du har fortfarande 3 år på din inteckning och du betalar ett par procentenheter mer än den nuvarande takten, är det bästa att vända din nuvarande långivare och försöka få en “tidig förnyelse” på din inteckning.

Vissa långivare kommer att ta ut en straffavgift för tidig förnyelse. Du måste avgöra om kostnaden för straffet är mindre än de besparingar du kommer att få med den nya inteckning. Om inte – du kommer vara bäst att vänta.

Vissa långivare kommer att förnya tidigt utan påföljd, men kommer att ge dig en “blandad ränta”. Vad detta innebär är att du kommer att ha en “ny” inteckning, och du kommer att betala en ränta som är en “blandning” av din befintliga räntesats och den nya aktuella räntan. Även om det är lite komplicerat, baserad på begreppet plockas för “förnyelse” och tiden kvar på din nuvarande inteckning, kommer långivaren “blanda” de två räntorna. Så du kommer att betala en “blandning” av din befintliga ränta och den nya lägre.

Detta är bara en bra affär om du har en hel del tid kvar på din inteckning, och du är säker på att räntorna inte kommer att sjunka mycket mer! Om räntorna fortsätter att gå ner, och du är nu låst i ett längre perspektiv på den blandade takt, kanske du upptäcker att det inte var en bra affär.

refinansiering för kredit problem

Tyvärr, i denna dag av hög konsumenternas skulder, kommer fler människor än du vill tro befinner sig med detta problem.

Refinansiering för kredit eller skuld problem är inte något som du bör göra utan hjälp. Långivare kommer sannolikt att “straffa” den person som är i denna situation med höga räntor, och andra påföljder och avgifter. Se till att söka en ansedd organisation kredit rådgivning, som kan fungera som din advokat.

Och agera förr i motsats till senare. Lika tyvärr kredit problem får ofta värre innan det blir bättre. En ansedd kredit rådgivning byrå kan hjälpa dem att få bättre mycket snabbare.

Och du vill inte förlora ditt hem.