har du den billigaste inteckning locket tillgänglig

Mortgage skal – eller inteckning betalning skydd försäkring (MPPI) eftersom det oftast säljs – kan göra hela skillnaden för dig att förlora ditt hem eller hålla den om du upptäcker att genom någon anledning som att bli sjuk, arbetslös eller har en olycka som du inte kan arbeta för en tidsperiod. Locket skulle betala ut oftast i upp till en period av 12-24 månader, vilket ger dig tillräckligt med tid att bli frisk eller hitta ett annat jobb och komma tillbaka till arbetet.

Medan locket bör klassas som viktigt det är endast värt att ta om de tas på rätt sätt. Bra kvalitet, är billig inteckning täcker tillgängliga men du kommer vanligtvis att behöva gå till en oberoende specialist rådgivare för omslaget. Du kan en offert för inteckning betalning skydd täcker från en oberoende online-leverantör och jämför den med citat som erbjuds av din bank eller långivare. En oberoende leverantör kan i de flesta fall erbjuda dig billigare premier tillsammans med sina expertråd om försäkringsprodukter vilket innebär att du får den bästa tillgängliga och en politik som passar dina behov.

Inteckning betalning skydd försäkring erbjuds vanligen tillsammans med din inteckning när du tar ut den, men high street långivare premier är alltid skyhöga jämfört med en oberoende leverantör. Den high street långivare använder många taktik för att försöka få dig att teckna försäkringen vid er inteckning och vissa kommer även att försöka övertala dig att locket måste tas där och då eller så kan du inte få inteckning.

Medan vissa långivare vill du ha skydd bör du veta att du kan välja att gå självständigt för ditt omslag och det är inte obligatoriskt.

Så om du vill ha den billigaste inteckning skydd som finns sedan glömma high street långivare och istället gå till en oberoende leverantör. Mortgage locket är förvirrande och, som medierna regelbundet belyser, kan bara en specialist erbjuda bästa kvalitet för de billigaste premier samtidigt svara på alla frågor du kan ha om produkten.