handling i stället

En handling i stället för avskärmning, som ibland kallas handling i stället eller handling i stället för, kan vara ett alternativ för villaägare bakom på sina betalningar, inte längre kunna upprätthålla hemmet, på grund av en motgång, för att stoppa en avskärmning.

Med en handling i stället för avskärmning, ger den försumliga husägare dådet för hemmet till långivaren, banken, inteckning företag eller vem det är som håller inteckning. I gengäld att företaget förbinder sig att inte lämna in en juridisk domstol beordrade fall hem avskärmning.

Parterna slutföra faktiskt ett skriftligt avtal som detaljer villkoren. När överens, är gärningen överlämnas till långivaren. Hemmet måste flyttas ut. Detta innebär att gärningar i stället är aldrig ett alternativ för människor som söker ett sätt att rädda sina hem.

Den handling i stället erbjuder några fördelar för de nödställda husägare. Den översta är en omedelbar frigivning från skuld, lånet skyldighet, och den månatliga utbetalningen kravet. Husägare stoppar en allmän domstol beordrade avskärmning från att någonsin inträffar. Den handling i stället kommer definitivt att vara en negativ kredit, men mindre skadligt än att ha ett hem avskärmning på din kreditupplysning. Plus det finns en fysiologisk fördel med att undvika den negativa stigmatiseringen av en ofrivillig hem avskärmning. Deed i stället för snabbt kan avsluta en mycket stressande situation i ditt liv. Och det kan göra det lite lättare att börja om när din ekonomiska situation förbättras.

Fördelarna för inteckning innehavaren eller långivare, är att en handling i stället för avskärmning är mycket billigare och tid arbetar med ett hem avskärmning. Och om en avskärmning verkar oundvikligt för husägare, då handlingen i stället är mycket mindre av en negativ och kontradiktoriskt transaktion. Detta minskar signifikant risken för husägare avsiktligt vandalisering, eller skadar egendom, inte så ofta uppstår med påtvingad avskärmning vräkningar. Den inteckning innehavaren lättare tar kontroll över huset och sedan säljer det vidare. Den brottsligt ägare avstår eventuella framtida anspråk till hemmet. Detta innebär att det är osannolikt att fastigheten kommer att ingå i en konkurs om husägare småningom filer för en som en följd av deras ekonomiska situation.

Några viktiga saker att veta om gärningar i stället: De är inte automatiskt godkänd av långivaren. Deeds i stället endast övervägas från fall till fall. Alla långivare har sin egen politik. Nästan alla av dem kommer bara att överväga det när husägare är i någon form av ekonomiska svårigheter som en förlust av jobb, allvarlig sjukdom, etc. Dessutom de månatliga utbetalningarna måste vara betydligt brottsligt. Och en avskärmning är oundvikligt om det fortsätter som de är.

Villaägare måste inleda diskussioner om handlingen i stället alternativet och de måste ge bevis på deras umbäranden situation.

En handling i stället för avskärmning ses som en absolut sista utväg för att undvika utestängning. Alla inteckning innehavare kommer att vilja se att en allvarlig ansträngning gjordes för att försöka sälja huset först.

Som ett resultat av ökad avsiktlig vandalisering av bostäder innan du flyttar ut, många långivare har ekonomiska incitament för att hjälpa nödställda husägare utrymma hemmet. Det kallas också Cash för nycklar. Dessa ekonomiska incitament kan hjälpa till att betala för de kostnader som arbetar med rörliga och omlokalisering. Det är med villkoret att ingen skada sker till fastigheten.

Av dessa och många andra skäl är det viktigt husägare utbilda sig innan du försöker kontakta Mortgage Company. Det kommer att avsevärt öka de förändringar som inteckning företaget kommer överens om att en handling i stället för avskärmning.