handling i stället för avskärmning

Om du står inför avskärmning, kan du ha ett annat alternativ. Den handling i stället för avskärmning ger fördelar för både långivare och låntagare. Den största fördelen med att låntagaren är att det omedelbart släpper honom från alla eller de flesta av skuldsättning i kombination med lånet i standard. Det sparar också låntagaren från förlägenhet som kan fästas på utestängande förfarande.

Om du inte har kunnat göra din månatliga betalningar och ditt hem har funnits på marknaden utan framgång för försäljningen, kan denna form av avskärmning vara vad som är nödvändigt för att få dig tillbaka på rätt spår. Deed i stället kan du, låntagaren, för att överföra din egendom till din långivare frivilligt och din skuld är ofta förlåten. Detta förfarande kommer inte att spara ditt hem, men det kommer att hjälpa möjligheten att du får ytterligare ett lån i framtiden. Det kommer också att bidra till att förhindra den långdragna och kostsamma förfarande av en avskärmning. Det är en negativ strejk på din kredit, men inte lika illa som en avskärmning.

De flesta låneinstitut kräver att du har ditt hem listas med en fastighetsmäklare minst 30 till 90 dagar för att de ska godkänna dig för ett dåd av stället. Andra saker som kan krävas är följande:

Ett. Fastigheten kan behöva vara ledig.
2. Du kan behöva få en inre värdering av fastigheten.
Tre. Du kan behöva minst 60 dagar före din avskärmning datum.

Detta är inte ett alternativ för någon som vill bo i deras hem. Detta är bara ett alternativ för någon som äger fastigheten och har haft det på marknaden utan framgång salu. Din långivare kan
informera dig om deras krav baserade på din individuella situation. Få information och sedan agera.

Det kan ta några förhandlingar med långivare för att slutföra denna process. Om du inte känner dig kvalificerad att förhandla något av denna storleksordning, söka råd från en expert på området eller från en advokat. Alltid vara försiktig med vad du lägger i att skriva för det kan vara bindande. Se till att du är kunnig beträffande den korrekta språket används i alla officiella papper.

Om din bank går med på att acceptera kort försäljning, är det ett bättre alternativ än handling av stället. Men om du står inför avskärmning och ingen köpare är intresserade av en kort försäljning alternativ, sedan överväga handling av stället. Det bara kan rädda din kredit från ett “mörkt” märke till en något “grå” märket, vilket betyder att det är den mindre av de två onda ting.

Kom ihåg att du alltid undvika konkurs (den största ondskan). Den övergripande sammanfattning är detta … det skulle vara bra om du kunde kringgå utestängning. Det är bäst att kort försäljning, men om det inte är möjligt, sedan skjuta för en handling av stället. Detta kan bara vara den felande länken du har letat efter.