handlar om inteckning bedrägeri

Inteckning bedrägeri är ett brott. Det finns många typer av inteckning bedrägeri. Det uppskattas att inteckning bedrägeri representerar mer än 300 miljoner dollar i skrupelfria transaktioner årligen. Här är några exempel på inteckning bedrägeri:

Identitet bedrägeri. Denna typ av inteckning bedrägeri som händer när en person stjäl identiteten av en annan person för att få ett bolån. Den person vars identitet är stulen kan vara någon nära den person som begår bedrägeri, eller en total främling. När inteckning är godkänd baserat på identitet och handlingar av offret, försvinner bedragaren som erhåller inteckning utan att göra några betalningar på hypotekslån. Denna typ av bedrägeri upptäcks först efter det faktum och bara när offret bedrivs av långivaren för försumliga på avbetalning.

Förfalskning av lånehandlingar. Detta bedrägeri händer när ansökningshandlingarna lämnats in för ett hypotekslån är förfalskade. Ibland kan långivarna också engagera sig i förfalskning lånehandlingar.

Beläggning bedrägeri. Detta är ett fall där en låntagare ansöker om en inteckning för att köpa en fastighet som han eller hon utger sig att vara hans huvudsakliga hemvist. Normalt bankerna tar ut lägre räntor och kan godkänna större inteckning belopp för ägaren-livade egenskaper. Förvaltningsfastigheter vanligtvis få ut en högre boränta.

Underlåtenhet att avslöja Skulder bedrägeri. Innan långivare godkänner ett hypotekslån, ser de oftast på en låntagarens skuld-till-tal. Om de tror att en inteckning skulle utgöra en betydande svårigheter i termer av låntagarens förmåga att betala, kan hypotekslån inte godkännas. För att kringgå detta, bedrägliga låntagare misslyckas med att avslöja alla sina skulder, vilket gör deras ekonomiska situation ser friskare och mer i linje med långivarens kriterier.

Resultat bedrägeri. Resultat bedrägeri är en central orsak till “inteckning härdsmälta” i USA, där folk felaktigt sin inkomst. Vissa branschexperter kallas dessa fall “liar lån” eftersom låntagare medvetet ljugit om sin inkomst bara för att få godkänt. De skulle stödja det med förfalskade skattedeklarationer eller underklänningar anställning, som visade sin inkomst att vara högre för att kvalificera.

Om du tror att du har varit utsatt för inteckning bedrägeri, kontakta han polisen omedelbart och ta reda på vad anlita är tillgänglig för dig. Banker och notarier / advokater har sina egna sätt att kontrollera för fastigheter bedrägeri (falska titlar, hemlig panträtt på fastigheten, etc), men du kan få det extra skyddslager genom dubbelkontroll all information som är presenteras för dig.

Om du funderar på en bit av egendom och du är inte säker på om äganderätten till denna fastighet, kanske du vill överväga titel försäkring. Många kanadensiska företag erbjuder skydd titel försäkring, varav en är första kanadensiska avdelning, kanske den största i branschen. Titel försäkring skyddar dig mot en bedräglig överlåtelse av äganderätten.