handhållna satellittelefoner

En satellittelefon är en fantastisk investering. Skulle du råkar ut för en region av cellulär räckhåll, eller vill vara förberedd i fall, är en sat-telefon det perfekta svaret.

De har ökat i popularitet den senaste tiden och det finns ingen riktig hemlighet till varför. Sat-telefoner är mycket portabel. Med senaste uppgraderingarna inom teknik, bärbara lör-telefoner har minskat i storlek medan deras funktioner har blomstrat. Med global röst-och datatjänster, bärbara lör-telefoner är idealiska för många användare. För användare som är oroliga för säkerheten i sina samtal, använd portabla satellittelefoner inte på traditionell telekom arkitektur och som ett resultat finns det en kraftigt minskad risk för avlyssning.

Med hjälp av deras egna nät, satellit-telefoner är skiljer sig från nuvarande nätverk mobiltelefon. Detta ger dem flera fördelar jämfört med mobiltelefoner, liksom möjligheten till global täckning, färre subscibers överbelasta satelliter, immunitet mot oroligheterna ofta lidit av mobiltelefon torn, liksom skador från naturkrafter eller olyckor, och en överlägsen kvalitet och hållbarhet för sat-telefonen, för att framställa en anordning av avancerade kvalitet och längre fungerar. Som mobiltelefoner, kan en satellittelefon kan användas för både röst-och dataöverföring.

samtalskostnad

Whileat första investeringen i en sat-telefon är större än en mobiltelefon, balanserar ut det ganska snabbt. Det finns olika planen skattesatser beroende på hur du använder telefonen. Utgående samtal är i allmänhet billigare än inkommande, så kan använda din satellit telefonen för att ringa vara kostnadseffektiva. Ett samtal till en vanlig telefon eller mobilnummer är billiga, kan dock kalla andra lö-telefoner vara dyrare.

köpa begagnade

Liksom andra tekniker, kan lö-telefoner ofta vara en fantastisk affär när köpt pre-owned, om du vet vad du ska leta efter innan du köper.

När du kontrollerar skick, noggrant inspektera knappar, hölje och skärm för tecken på dåligt utnyttjande eller orimligt slitage. Testa prestanda för alla delar för att avgöra det hela fungerar som det ska. Också fråga om en garanti, antingen den återstående garantitiden eller som erbjuds från säljaren.

Förvärva den ursprungliga förpackningen och bruksanvisning är ett smart steg. Skaffa dokumentationen ger dig information som krävs för att helt lära din nya lö-telefon samt hjälpa garanti telefonen inte var stulen. Too, försäkrar att alla original tillbehör, såsom en fast hårdvara, stativ, fodral, adaptrar, batteri och laddare medföljer och användbar.

Om du väljer att köpa en begagnad sat-telefon, kolla om det finns en pågående serviceavtal kommer du att ansvara för. Verifiera kostnaderna för olika samtal och utbudet av täckning.

märkesnamn

Iridium och Globalstar är branschledande inom satellittelefoner. Med mer än hundra satelliter mellan dem, är antingen alternativ ett bra val för att hyra eller köpa. Båda företagen är mycket respekterad och har lämnat trovärdiga utrustning och tjänster för mer än ett decennium.