hålla sig flytande

Även rubriken räntan på lånet är en viktig faktor att beakta, dess lika viktigt att granska de viktigaste egenskaper, fördelar och kostnader för att ta och behålla ditt lån.

Med en ytterligare räntehöjning hänger som ett mörkt moln över australiska husägare, dess viktigt att se till att ditt hem lån kvar i toppform.

Även rubriken räntan på lånet är en viktig faktor att beakta, dess lika viktigt att undersöka de viktigaste funktionerna, fördelarna och kostnaderna för att ta och behålla din Lain, såsom kontoföring, avgifter för att ta pengarna tillbaka ut från kontot, månadsavgifter och årsavgifter omdöme.

Kostnader som dessa kan motsvara drygt 0,25% av lånet. Kostnaden för saker som ritas kan hamna på totalt 0,5% på toppen av hastigheten, vilket innebär att du måste titta på de totala kostnaderna i samband med din lånet konto för att säkerställa att du dra nytta av alla dessa funktioner.
Betrakta en kredit

Denna produkt maximerar ditt kassaflöde i ett regelbundet och om de används klokt-och tyngdpunkten ligger på ett klokt sätt här – kan hjälpa dig att betala av ditt bostadslån förr. Det sätt sin strukturerade är att alla dina kassaflöde fiender till ditt lån konto och ett kreditkort oftast är kopplad till bostadslånet kontot. De flesta eller alla dina utgifter kommer att gå på det kortet och du använder bankerna pengar för en räntefri period på upp till 55 dagar.

Dina pengar är i ditt hem lån konto, så ditt saldo är lägre för denna period. Vid slutet av det räntefria cykel, kommer en “auto sweep” normalt ut av ditt bostadslån konto. Dina pengar som är i lånet utgör den perioden betalar kostnader under räntefria perioden på ditt kreditkort. Denna metod kan vara effektiv, men se till att dina kostnader är fullt betalda och dina utgifter inte ökar.
Konsolidera dina skulder

Behåll en variabel lån och konsolidera hushållens utgifter: kredit bilar, andra personliga lån och eventuella konton butik som kan ha varit räntefritt utan rullande över inom en snar framtid. Genom att konsolidera återbetalningar och aska ur fickan, är utgifterna minskas på månadsbasis. Fördela en del av besparingarna att göra extra amorteringar på ditt bolån.

Räntan beräknas dagligen och mer pengar i ditt hem lån desto lägre ditt saldo. Ju lägre din balans, desto mindre ränta du måste Pa för en viss månad och slutligen för uttrycket av ditt bolån. Du kommer fortfarande att vara känsliga för ränteförändringar och eventuella räntehöjningar på kort till medellång sikt.
Fixa alla eller en del av din inteckning

Du kan fixa en del av hela lånet, men ibland lån med fast ränta är inte flexibla och det kan vara straff om du gör stora återbetalningar klumpsumma. Det kan finnas begränsningar i fråga om att kunna ta ut pengarna igen om du vill göra extra amorteringar. Men du har frid om sinnet för två till tio år med upp till 0,5% av de stora bankerna standard rörliga bostadsräntan.

Det finns produkter på marknaden som kan erbjuda det bästa av två världar med skyddet av en fast ränta och flexibiliteten hos en variabel produkt. Dina pengar fungerar för dig som en kredit, men fördelen med denna typ av produkt är att du använder dina egna pengar. Du kan inte spendera vad du inte har, bara vad som finns där. Ett autogiro, ett länkat sparkonto till ditt lån konto kommer fortfarande ut från kontot.

Du kan låsa hastigheten på, länka ditt sparkonto till ditt lån konto och få tillgång till ATM-kort för att använda dina egna pengar. Med dessa lån är svårt att hamna i trubbel när dina utgifter dina egna pengar. Pengarna är länkade kontot som dras från din huvudsakliga lån konto.