hålla ett öga på din kreditvärdighet från start till färdigställande av hem hypotekslån

Generellt vissa människor inte kan se, men de måste vara extra försiktig med kreditvärdighet innan de ansöker om ett bostadslån och tills de avsluta hela affären och har sina nycklar. Annars kan de vara dåligt besviken på grund av sina egna gärningar. Ett fåtal människor resa upp mellan att få sin inteckning erbjudande och i huvudsak slutföra bostadslån. De tror att när de får ett lån erbjudande i sin ägo, de är på väg att förvärva huset de vill. Speciellt om din kreditvärdighet är nära till lägre gränser, bör du vara extra försiktig, eftersom inteckning företag nu behandla en slutlig kreditprövning innan de släpper kontanter över.

Om du funderar på att köpa ett hem eller refinansiering din hypotekslån, bör du vara mer uppmärksam att inte göra stora inköp på kreditkort innan din ansökan till stängning refinansieringen bostadslån eller ny inteckning. Kredit värdering företag kan vara långsam i att skriva in nya aktiviteter i din historia. Så du kan bara skrapa passera kredit värdering sökningen första omgången. Men eftersom nya utgifterna börjar visas i din kredit rapport, kan din poäng sjunka till en nivå som inte uppfyller något mer.

Gå inte ut spendera precis innan du köper ditt nya hem, köpa mattor, fönsterbeslag och nya apparater. Du kan sluta sabotera ditt erbjudande bostadslån. Du kanske vill naturligtvis ny personal för ditt hem, men lämna alla utgifter förrän du stänger på huset, om du inte har bra betyg och massor av extra pengar på banken för att göra inköp. I de flesta fall bankerna kan föreslå en högre takt som din position ändrades. Eller de kanske faktiskt avbryta tidigare erbjudandet helt om de lär sig att du inte gör betyget längre. Låt inte detta hända dig.