hålla dig utanför existensminimum med den bästa refinansiera hem hypotekslån ränta

Efter siktning genom din månatliga räkningar för femtielfte gången, crunch du alla nummer igen. Ändå lägger de inte upp! Sedan, nästan som en dålig scen ur en fruktansvärd film, blixtrade de senaste åren genom ditt sinne.

Du är 28 en gång, och du känner dig på toppen av världen när du köpte din första hus. Efter denna första framgång, men lockade dig hårda tider som en magnet. Du misslyckades med att få den löneförhöjning du sparka bakut för. Sedan gick inflationen genom taket, gör inköp av ens matar utmanande. Så, här är du närvarande, 34 år gammal, och kämpar för att gå ihop. Du är inte bara hårt upp, har du problem med att sätta mat på bordet. Din enda alternativet verkar vara refinansiering ditt hem hypotekslån. Är det bästa refinansiera hem hypotekslån ränta en väg ut ur dina pengar elände? Hur ser du till att du får den bästa refinansiera hem ränta hypotekslån på marknaden?

inteckning gånger två
En inteckning refinansiera är handlingen att ta ut en annan inteckning som en ersättning för ett befintligt lån på en fastighet. Detta görs av flera skäl.

Ett. För att minska riskerna från en föränderlig hastighet, genom att byta till ett lån med en fast ränta;
2. För att öka lånets löptid och lägre månatliga betalningar;
Tre. Att likvidera kapital till kontanter;
4. För att sänka räntekostnaderna med en inteckning ränta som är lägre.

Refinansiering omfattar många av de kostnader som en inteckning, såsom låneansökan avgifter bedömning. Behöva betala dessa avgifter tidigt kan verka övermäktigt, men det är värt det. Lär dig om du kommer att spara pengar i det långa loppet. Kontrollera om extra avgifter och sanktioner totala är lägre än kostnaden för refinansiering, för att få den bästa refinansiera hem ränta hypotekslån. Tänk på att online inteckning räknare ofta misslyckas med att beakta alla kostnader inteckning refinansiering.

rådgivning är tillrådligt
På grund av frågor som de variabler som rör online inteckning miniräknare, kan du få en finansiell rådgivare. En finansiell rådgivare kan hjälpa dig att få den bästa refinansiera hem ränta hypotekslån. Vissa finansiella rådgivare rekommenderar att innan husägare refinansiera, bör de hitta refinansiering som minskar bolåneräntan med minst två procentenheter, för att uppnå bästa refinansiera hem ränta hypotekslån. Rådgivare bör också övervägas när likvidera eget kapital i samband med skuldkonsolidering, eliminera skulder från kreditkort, och enorma kostnader.

ränta eller poäng?
En finansiell rådgivare kan också hjälpa dig att hantera ett vanligt dilemma som husägare möter när man överväger refinansiering. Det är, bör du leta efter den bästa refinansiera hem hypotekslån ränta eller för fler inteckning poäng? Svaret beror i hög grad på hur länge du planerar att vara husägare. Lär dig hur lång tid det tar att tjäna in poäng “ursprungliga kostnaden. En inteckning poäng är en procent av lånebeloppet. Till exempel skulle en punkt på en $ 100.000 inteckning vara lika med $ 1000. Om du planerar att köpa hem och leva där för hela tiden för inteckning, är det klokt att betala punkten.

lånet längd
Den viktigaste faktorn för att få den bästa refinansiera hem ränta hypotekslån är hur länge lånet kommer att bli. Men tänk på att om du har en inteckning i över fem år, kan du sedan börja spara pengar. Men om det inte är i huset innan fem år har gått, betala inteckning poäng är dyrare än att använda en högre skattesats för att finansiera. Med andra ord, fem år efter att du tog ut inteckning, skulle räntan på 7 procent motsvara hur mycket du betalat i poäng!

Med viss analys, planering, och hjälp, kommer att få den bästa refinansiera hem ränta hypotekslån hjälpa till att lösa dina pengar elände. Ja, det finns ett sätt att hålla sig utanför existensminimum, och på detta sätt kan vara den bästa refinansiera hem hypotekslån ränta.