Guide till att köpa kontorslokaler i Houston

Enligt Colliers Internationals första kvartalet 2008 kontor översikter rapport, stängde Houston kommersiella fastigheter under första kvartalet med optimala resultat. Houston kontor marknaden har fortsatt att dra nytta av en stabil sysselsättningstillväxt och en krävande behov av kontorslokaler.

Den stads uthyrningsgraden upp på en imponerande 87,7% ränta, vilket är en ökning från 85,4% den här tiden förra året. Ledande förorts kontor regioner har fortsatt att överträffa marknadens genomsnitt med sex sektorer rapporterar beläggningsgrad på 90% eller högre under första kvartalet, bland annat The Medica Center, The Woodlands, South Felipe-Voss, The Galleria / West Loop, Kingwood och The Katy Freeway / Energi Coridor. En stark hyresgäst efterfrågan, allt fler i sysselsättning bas och minimal tillgängliga utrymmet innebär att den lokala kommersiella fastigheter regionen återigen kommer att få en tydlig motsättning till den krympande nationella marknaden väntas i år.

Om du funderar på att köpa kommersiella fastigheter byggnader Estate Office, speciellt i Houston-området som en investering, kan detta skapa ett positivt kassaflöde, men företagare i behov av kontorslokaler bara för att driva ett framgångsrikt företag, kanske vill överväga leasing istället för att köpa., kunde Potential fastighetsinvesteringar består av en blygsam enda hyresgäst hemvist till huvudstadsregionen höghus som representerar städerna sky-line. Du måste först bestämma vilken typ av egendom kommer att vara både kostnadseffektivt och lönsamt att dina tillgångar. För dem som är nya på detta område, kan det vara en komplicerad ansträngning full av okända och innovativa termer. Med tillräcklig forskning och flit, men det är möjligt att bli vältalig i kontorslokaler jargong och förberett för din första affär.

Det är viktigt att känna till ABC kontorsbyggnader som sorteras in i tre olika grupper, som erkänns som klass A, B och C. Byggnader ges en klass A identifiering, om konstruktionen och övergripande utseende är av högsta väsen, de är tilltalande till fantastiska åkande och professionellt förvaltad. Klass A-strukturer finns i dominerande områden som kräver de dyraste betalningar i marknaden. Föreställ dig en utsökt glas skyskrapa i finansdistriktet upptas av ansedda advokatbyråer, aktiemäklare och andra framstående hyresgäster all längtan att nå ouppmätta framgång-som är en klass A byggnad. Klass B byggnaderna är bara en äldre version av A-hus. Dessa strukturer, även om de ofta väl bevarade och anpassad, tenderar att erbjuda lägre priser än klass A-hus och kan vara placerad i billigare företagsparker eller distrikt. Den tredje och sista gruppen är C-byggnaderna, som har en tendens att vara mer effektiva än uppfinningsrik och är oftast över 20 år gammal, men de är stadiga ockuperat. De ligger ofta i blandade begagnade byggnader, på en övre nivå över detaljhandeln eller typ av tjänst företag samt industriområden. Klass C byggnader är i allmänhet 20 procent lägre i hyra än någon given marknad. Det är viktigt att notera, att det finns många krav som ska kategoriseras inom en viss byggnad klass, dock ingen formel som används för att fastställa klassificering och en dom samtal kan göras i den slutliga analysen.

Följande komponenter om tillämpligt för din situation, kan leda dig till slutsatsen att om du är en investerare, skulle hyra kontorslokaler i stället köpa kontorslokaler i Houston gör bättre känsla. Din nuvarande kassaflöde är viktigt, och hyra ett utrymme för att driva ditt företag framgångsrikt, får mig en mycket mer praktiskt än att köpa från ett kassaflöde outlook. Detta beror upfront kostnader förknippade med ett kontor leasing är vanligtvis mycket mindre än de som krävs med ett fastighetsköp. Med leasing kommersiella fastigheter, bör din huvudsakliga utlägg endast en deposition och första månaden hyran, dock med ett köp, måste du betala den förhandlade köpeskillingen eller åtminstone en handpenning på en inteckning. Du kommer också att ansvara för allt underhåll arbetsuppgifter som ger förlänga hållbarheten på din struktur samt eventuella renoveringar för att förbättra den övergripande utseendet på din anläggning.

Det viktigaste att göra för att köpa eller hyra något kontor i Houston, är att anlita en seriös och professionell kommersiella fastighetsmäklare som kommer att arbeta hårt för att förse dig med rätt information och resurser som behövs baserat på dina specifika behov.