Guide till att köpa kommersiella fastigheter i London

Vid köp av kommersiella fastigheter i London, är det första som måste beaktas på plats. När fastigheten har köpts, är det praktiskt taget den enda faktor som inte kan ändras och under de rätta omständigheterna, leasing termer, kan tillståndet av byggnaden och även hyresgästen ändras, men platsen är en konstant, så dess hänsyn måste vara avgörande.

Det är där det är klokt att överväga tjänster av en bra kommersiell fastighetsmäklare i huvudstaden. De kommer att ha ständigt uppdaterade listor med kommersiella fastigheter i London och praktiska kunskaper i de områden där de är belägna. Dessa listor tar också hänsyn till lokala bekvämligheter, såsom affärer, skolor och offentliga transportnät.

Att veta var populära universitetscampus kan vara till hjälp, bör du överväga att köpa kommersiella fastigheter i London för företag som betjänar den studerande befolkningen, eller vetskap om framtida utveckling som kommer att locka yrkesverksamma till området. Denna insider-kunskap kan bidra till att avgöra om en fastighet kommer att vara attraktiva för hyresgäster eller inte: ett kontorsutrymme kan uppfylla vissa kriterier, men om agenten vet att den lokala underjordiska systemet kommer att stängas i 18 månader, kan det vara klokt att titta någon annanstans. En bra kommersiell fastighetsmäklare i London kommer också att ha en uppfattning om att utveckla kommersiella fastigheter hotspots och kunna ge dig förvarning om deras kommande tillgängligheten.

Fysiskt finna och inspektera kommersiella fastigheter i London kan vara en mödosam och frustrerande uppgift. Överlämnande denna syssla över till en kommersiell fastighet fastighetsmäklare innebär att de kan filtrera bort olämpliga egenskaper, enligt de kriterier som du har satt dem. På så sätt behöver du bara inspektera “gräddan” och inte behöver slösa tid sourcing kommersiell fastighet i London som är olämpligt eller har redan sålts.

Det råder ingen tvekan om att köpa kommersiella fastigheter i London kan erbjuda hög avkastning och fungera som en bra investering för framtiden. Men i en sådan utveckling på marknaden, kan det vara klokt att anlita en erfaren firma av specialiserade yrkesmän för att säkerställa att du gör rätt val i rätt tid.